Info Actual

Info Actual > Showbiz > Radu Vâlcan, testat pentru coronavirus! Care e situația pe „Insula iubirii”?
Showbiz

Radu Vâlcan, testat pentru coronavirus! Care e situația pe „Insula iubirii”?

Radu Vâlcan, testat pentru coronavirus! Care e situația pe „Insula iubirii”?

Radu Vâlcan, testat pentru coronavirus! Ușor, ușor, „Insula iubirii” se transformă în „Insula testării!

Prezentatorul de la Antemna 1 a postat un mesaj pe pagina personală de Instagram. Acesta și-a anunță admiratorii că întreaga echipă de la „Insula Iubirii” a fost testată pentru coronavirus.

“Așa cum ar trebui să fie peste tot în lume și aici lucrurile sunt luate foarte în serios. Suntem monitorizați în permanență, iar la cel mai mic semn de boală ești transportat la spital pentru investigații. Din fericire, toată lumea este sănătoasă. Vă doresc multă înțelepciune, putere și încredere!”, a fost mesajul lui Vâlcan.

Reacțiile fanilor au fost diverse. „Am râs bine <la cel mai mic semn de boală, ești transportat la spital> nouă ni se spune că dacă tușim și facem febră, să nu ne ducem la spital doar dacă se agravează, vai de noi!”, a fost unul dintre ele.

„Doar ca nu trebuie sa te atingă cu acel termometru. Ai grija!”, a scris alt admirator. „Am fost în republica Dominicană, este un paradis, un loc minunat dar în același timp este lumea a treia, iar în ceea ce privește spitale lasă cu mult de dorit. Spitalele nu au echipamentele necesare pentru tratării acestei bolii, cel mai bun lucru este sa va protejați cat mai mult posibil”, a fost sfatul altui fan.