Lifestyle

Raed Arafat, măsuri speciale pentru frizerii. „Ai întârziat, vine altul în locul tău”

Raed Arafat, măsuri speciale pentru frizerii. „Ai întârziat, vine altul în locul tău”. În contextul relaxării după 15 mai, Raed Arafat a vorbit și despre un subiect sensibil- cel al frizeriilor și al cosmeticii. Acesta a vorbit, la Antena 3, despre un scenariu la care lucrează împreună cu autoritățile române.

„Ai nevoie de măsuri speciale pentru frizerii, pentru cosmetică. Nu poți nelimitat să le ții închise, trebuie să-și reia activitatea, dar sub o formă nouă. Posibil că nu vor avea zonă de așteptare, trebuie să te programezi, te duci direct la programare, știi că ești așteptat.

Afacerea Coaforul. Ce practici ascunse folosesc saloanele de ...

Ai întârziat, vine altul în locul tău, nu stai și aștepți acolo. Te duci și te plimbi pe stradă o jumătate de oră și te întorci, nu stai acolo. Zona de așteptare va deveni una sensibilă, va trebui să nu mai existe temporar. Trebuie să se înțeleagă că ne gândim cu colegii specialiști la acest domeniu, la măsuri punctuale, pe diferite domenii, care trebuie să fie luate ca măsuri compensatorii la măsurile de relaxare”, a declarat Raed Arafat.