Info Actual

Info Actual > Showbiz > Ramona Bădescu, izolată în Italia, alături de fiul său. „Ne uităm la Cartoon Network”
Showbiz

Ramona Bădescu, izolată în Italia, alături de fiul său. „Ne uităm la Cartoon Network”

Ramona Bădescu, izolată în Italia, alături de fiul său. „Ne uităm la Cartoon Network”

Ramona Bădescu, izolată în Italia, alături de fiul său. „Ne uităm la Cartoon Network”. După ce i s-a îndeplinit cea mai mare dorință și a devenit mămică la 50 de ani, actrița are de-a face acum cu cea mai mare încercare a destinului. Izolarea la domiciliu , din cauza pandemiei de coronavirus.

275Vedeta a ales să se retragă la Cortina d’Ampezzo, o frumoasă localitate de la poalele munţilor Dolomiţi. Aceatsa se află în izolare alături de soţul şi de fiul ei de 7 luni. Ramona Bădescu a mărturisit, în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, că a trecut mai mult de o lună de când nu a mai ieșit din casă.

“Sunt 6 săptămâni de când sunt în casă. Nu ies. Am o persoană de încredere care îmi aduce lucruri, îmi aduce ceea ce am nevoie, dar eu nu ies. În primul rând, nu e o frică pentru mine, cât pentru copilul meu, pentru soţul meu. Mi-ar fi frică pentru oamenii dragi să ies şi să-i îmbolnăvesc”, a mărturisit actrița.

Ramona Bădescu a mai povestit că, acum, fiul său este prioritatea sa numărul 1.

„Dumnezeu m-a iubit şi mi-a dat un băieţel cuminte, care acum, prin luna a patra, a început să-şi dea seama că noaptea e noapte şi ziua e zi. I-am dat lăptic până la 2 luni şi jumătate, aşa că mă trezeam noaptea din 3 în 3 ore. Fi-miu e cam mâncăcios, seamănă cu mama şi cu tati. A ajuns la 10,1 kg, e rotofei, sănătos… Ne uităm la Cartoon Network, la telejurnal, se uită pe telefon… Ca orice copil creşte şi creşte în iubire, asta e cel mai important”, a mai spus vedeta.