Actual Showbiz

Rapperul Kanye West a anunțat că vrea să cumpere și el o platformă de social media

Rapperul Kanye West a anunțat că vrea să cumpere și el o platformă de social media
Infoactual

Se pare că a devenit o modă în America – fiecare cu platforma lui. Elon Musk, acum vrea Twitter, acum nu vrea, dar mai mult înclină să vrea. Donald Trump are propria platformă, despre care și Infoactual a scris, iar acum, mai nou, și rapperul vrea una, numai a lui, fără bariere și restricții.

Rapperul Kanye West a anunțat că vrea să cumpere și el o platformă de social media

Informații care au venit din Statele Unite, luni, 17 octombrie 2022, sugerează că rapperul Kanye West ar fi pe cale să achiziționeze platforma de socializare Parler. Despre aceasta se spune că este o „platformă de exprimare liberă.”

Kanye West ar fi pe cale să achiziționeze platforma de socializare Parler, potrivit actualului proprietar al companiei.

George Farmer, directorul executiv al Parlement Technologies, a declarat:

„Această tranzacție va schimba lumea și va schimba modul în care lumea gândește despre libertatea de exprimare. Ye face o mișcare revoluționară în spațiul mediatic al libertății de exprimare și nu va mai trebui să se teamă niciodată că va fi eliminat din social media. Încă o dată, Ye dovedește că este cu un pas înaintea narațiunii mediatice moștenite. Parlamentul va fi onorat să îl ajute să își atingă obiectivele.”

A fost încheiat un acord de principiu

Kanye West, muzicianul cunoscut în prezent sub numele de Ye, cumpără Parler, o platformă de socializare care se prezintă ca o alternativă la Twitter pentru „libertatea de exprimare”. Achiziția a fost anunțată de Parler într-un comunicat de presă, în care se precizează că a încheiat un acord de principiu cu Ye, care ar trebui să se încheie în cursul acestui an.

„Într-o lume în care opiniile conservatoare sunt considerate controversate, trebuie să ne asigurăm că avem dreptul de a ne exprima liber”, a declarat Ye într-un comunicat de presă.

Compania mamă a Parler, Parlement Technologies, a declarat că achiziția va contribui la crearea unui „ecosistem de neocolit, în care toate vocile sunt binevenite”.