Info Actual

Info Actual > Showbiz > Rareș Bogdan, replică tăioasă: „Românii au fost ţinuţi zece ore în ţarcuri…”
Showbiz

Rareș Bogdan, replică tăioasă: „Românii au fost ţinuţi zece ore în ţarcuri…”

Rareș Bogdan, replică tăioasă: „Românii au fost ţinuţi zece ore în ţarcuri...”

Rareș Bogdan, replică tăioasă. În emisiunea pe care o moderează la România TV, Victor Ciutacu are invitați de seamă cu care discută cele mai fierbinți subiecte ale zilei. Invitatul special de aseară a fost europarlamentarul liberal Rareş Bogdan, care a participat prin telefon la emisiunea jurnalistului.

În aceeași emisiune, Rareș Bogdan a intrat într-un dialog aprins şi cu Viorel Cataramă, care se află de douăsprezece zile în izolare, după ce s-a auto-infectat cu COVID-19.  Cei doi au dezbătut un subiect extrem de interesant.

Rareș Bogdan, replică tăioasă: S-a intamplat o chestie foarte grava la granita dintre Austria si Ungaria

„Eu nu fac nimanui dosar penal. Eu stiu doar ca in Romania, in doua judete au fost peste 11.000 de imbolnavirti, iar in total peste 17.000.

Cred ca daca nu erau luate masurile cerute de presedinte, ar fi fost mult mai multi. Cred ca am facut o greseala, nu am vorbit destul despre marturiile celor care au trecut prin acest calvar. Nu cred ca este o atitudine sanatoasa sa inviti romanii sa nu respecte regulile. Eu ii urez domnului Catarama multa sanatate. Probabil dansul este mai puternic, face sport, mananca sanatos, nu se lipeste boala de el. Dansul poate avea teoriile dansului, care circula masiv in spatiul public, dar eu cred ca masurile au fost cele mai bune, pentru ca altfel am fi fost mult mai rau.

Ce se intampla in vami de 72 de ore este extrem de grav. Stiu ca au suplimentat inca de sambata de la pranz. Stiu ca in prima faza s-a intamplat o chestie foarte grava la granita dintre Austria si Ungaria intre ora 12 si ora 22, in niste tarcuri, iar apoi s-a creat un singur culoar, pentru ca asa au vrut domnii de la Budapesta. Ungurii timp de 72 de ore nu ne-au permis decat culoarul Nadlac 1, iar pentru culoarul aprobat de Bruxelles, Nadlac 2, am primit aprobarea abia aseara”, a declarat Rareş Bogdan.