Info Actual

Info Actual > Showbiz > Război crunt între două nume grele din Antena 1. Datoriile mai vechi n-au fost uitate
Showbiz

Război crunt între două nume grele din Antena 1. Datoriile mai vechi n-au fost uitate

Război crunt între două nume grele din Antena 1. Datoriile mai vechi n-au fost uitate

Război crunt între două nume grele din Antena 1. Datoriile mai vechi n-au fost uitate. După ce actorul Mihai Bendeac a anunțat că a fost infectat cu noul virus, Mircea Badea i-a adresat câteva întrebări legate de acest subiect extrem de important pentru toți românii.

Deși nu s-a testat de coronavirus în momentul în care au apărut simptomele, Bendeac s-a autoizolat cu familia lui.  Cum s-a infectat cu noul virus din China? Actorul a povestit că totul s-a întâmplat după ce a participat la înmormântarea bunicului său unde preotul și mai multe persoane erau pozitivi cu noul coronavirus. Atunci nu era încă stare de urgență în România.

„Acum două luni am fost infectat. Acum am făcut testul de imunitate. Am avut dreptate. Am avut coronavirus”, a spus Mihai Bendeac.

„Nu m-am testat de coronavirus în momentul în care au apărut simptomele. Pur și simplu, eu și familia mea ne-am izolat. Am făcut ceea ce știam că este ok să facem în cazul în care suspectezi că ai treaba asta. De ce nu ne-am dus la spital? Pentru că erau supraaglomerate. Se făceau multe anunțuri prin care se spunea să nu suni la 112 decât dacă ai simptome respiratorii grave. Eu fusesem la biserica unde toți cei de acolo erau infectați. Mi-a fost destul de clar că am coronavirus. Nu am vrut nicio secundă să apelez la testare pentru că erau oameni cu simptome respiratorii mult mai grave decât mine. Și am făcut ce am considerat: să mă autoizolez cu familia mea”, a concis Bendeac.

Jurnaliștii au semnalat cazul pe Grupul de comunicare strategică încă de duminică, dar până la această oră nimeni nu a făcut vreun comentariu. Legat de acest subiect extrem de controversat, Mircea Badea a declanșat un adevărat război.

”Pe bune? A fost testat? Cum de n-a ajuns la spitalele-puscarie? A fost o exceptie ca o reverenta (penala) pentru catarsisu’ nepereche? Sau a fost un test post factum care a confirmat ca a trecut prin infectie? Sau de fapt e doar o declaratie fara nicio confirmare medicala? O strategie de succes pentru a redeveni relevant si vizibil?

Subiectul adevarat este totusi presa de cacat, care n-a gandit deloc si n-a pus nicio intrebare. A transcris vorbirea ca pe un ordin de la guvern si a girat o declaratie a unuia ca pe un adevar probat.

P.S. Si eu am avut holera si ebola. De doua ori. Ca o data nu se pune. Plus tifos si si ciuma. Din aia galbena, nu rosie. iCovid!”, potrivit dcnews.ro.