Info Actual

Info Actual > Showbiz > Război în showbiz. Misty se simte amenințată de Andreea Bălan? „Un like nu a omorât pe nimeni!”
Showbiz

Război în showbiz. Misty se simte amenințată de Andreea Bălan? „Un like nu a omorât pe nimeni!”

Război în showbiz. Misty se simte amenințată de Andreea Bălan? „Un like nu a omorât pe nimeni!”

Război în showbiz. Misty se simte amenințată de Andreea Bălan? „Un like nu a omorât pe nimeni!” Se aprinde războiul între divele din showbiz? Recent, Andreea Bălan a dat like la o postare de pe Instagram a fostului său iubit, Keo.

După ce l-a părăsit pentru că a fost înșelată de acesta cu cea care acum îi este soție și mama copilului, Andreea pare că e interesată, din nou, de Keo.Deși s-au despărțit cu tam-tam în 2014, pare că povestea dintre ei nu s-a consumat.

Triunghiul Andreea-Misty-Keo pare că se reactivează. Sau, cel puțin, dreapta Andreea-Misty. După ce like-urile Andreei au fost observate de cei de la ciao.ro, Misty a declarat, în presă, că i se pare ciudat acest interes. Se simte oare soția lui Keo amenințată de Andreea Bălan?

„Putem interpreta că îl apreciază pe artist”

„Am intrat și eu pe pagina lui Keo să văd despre ce vorbești. Și într-adevăr există niște like-uri recente. Pentru că acele postări sunt recente, chiar din această perioadă de carantină.

Însă, dacă sunteți puțin atenți, există niște like-uri doar la acele postări în care Keo cântă la pian. Nu există like-uri la o postare cu Keo și Arya. Sau la o postare cu noi trei. Așadar, putem interpreta.

Și, bineînțeles, necunoscând scopul sau intențiile pentru care clar a ținut neapărat să-și facă simțită, cunoscută prezența pe pagina lui Keo prin acele like-uri, strict la acele postări în care Keo cântă, foarte frumos ca întotdeauna, la pian. Putem deci interpreta că îl reapreciază ca artist“, a declarat Misty pentru Click!.

„Nu vreau să mă împac cu nimeni”

După ce declarația lui Misty a ajuns în presă, Andreea Bălan a simțit nevoia să clarifice situația.

„Vreau să dezmint ceva ce a apărut astăzi în presă, cum că eu aș vrea să mă împac cu un fost iubit. Nu, nu vreau să să mă împac cu nimeni din trecutul meu. Odată ce un capitol este încheiat, este bine încheiat și nu mă reîntorc acolo.

Nu mai am sentimente pentru nimeni din trecutul meu, dar asta nu înseamnă că nu pot să apreciez o reprezentație muzicală, dacă îmi place, pentru că sunt artist. Iar persoanelor care vor să își facă reclamă pe spatele meu, le sfătuiesc să tacă și să rămână în anonimat. Că un like nu a omorât pe nimeni.

Să nu mai fie geloase și să își vadă de viețile lor. Deci nu vreau să mă împac cu nimeni. Să stea liniștită acolo”, a spus Andreea Bălan pe InstaStory.