Lifestyle

Război total între Ozana Barabancea și fostul soț. Vedeta a depus plângere penală

Război total între Ozana Barabancea și fostul soț. Vedeta a depus plângere penală

Război total între Ozana Barabancea și fostul soț. Pentru că fostul soț nu și-a respectat pe deplin îndatoririle de tată, Ozana Barabancea apelează la instanță.

Ozana Barabancea apelează la instanță deoarece fostul soț nu și-a respectat pe deplin îndatoririle de tată, iar acum a depus o plângere penală împotriva tatălui copiilor săi de care a divorțat.

Conform cancan.ro, plângerea făcută de Ozana Barabancea are legătură cu pensia alimentară pe care fostul ei soț încă trebuie să o plătească pentru creșterea fiicei sale, adolescenta având încă 17 ani, nefiind majoră.
În urmă cu câteva luni, Ozana Barabancea a început să facă demersurile în instanță, dar din cauza pandemiei de coronavirus termenele de judecată s-au amânat. Vedeta așteaptă sentința judecătorilor pe data de 18 septembrie, potrivit unica.ro.

Ozana Barabancea și Sorin Terinte au divorțat în 2004. Ozana Barabancea a fost cea care a intentat divorțul, după ce  l-a surprins pe sățul său în pat cu cea mai bună prietenă a sa. În momentul divorțului, Gloria, fata Ozanei Barabancea, avea doar un an, iar fratele ei, Andrew, trei ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *