Info Actual

Info Actual > Showbiz > Războinicul Cristian a părăsit Survivor, dar e blocat în Republica Dominicană
Showbiz

Războinicul Cristian a părăsit Survivor, dar e blocat în Republica Dominicană

Războinicul Cristian a părăsit Survivor, dar e blocat în Republica Dominicană

Războinicul Cristian a părăsit Survivor, dar e blocat în Republica Dominicană. Cristian Marius Ioniță (27 de ani) a fost votat de telespectatorii show-ului „Survivor România” să părăsească competiția din Republica Dominicană. Cel care a rămas a fost colegul său Andrei.

Sunt fericit v-am cunoscut pe toți, chiar și pe cei noi care m-au trădat. Pe Andrei îl aștept acasă, a jucat bine strategia, eu am spus de la început Survivor nu ține doar de abilități sportive, ci și de strategie. Poate și eu fi făcut la fel, îmi trag oamenii”, a spus acesta când și-a luat la revedere de la colegii de echipă, conform wowbiz.

Cristian a mai spus că de ceea ce i-a fost frică nu a scăpat. „Am spus îmi e frică de un singur lucru, nu fiu înjunghiat pe la spate. Se pare de ce mi-a fost frică nu am scăpat. Plec cu capul sus, rămân același Cristian, dar într-o variantă mult mai bună.”

Blocat în Republica Dominicană, din cauza coronavirusului

Din cauza faptului că Republica Dominicană și-a închis granițele, războinicul Cristian nu poate pleca spre România. „Am părăsit camp-ul, sunt într-un resort, cumva izolat. Am toată încrederea în oamenii de aici, îmi e mult mai bine. Nu știu cum stau treburile în țară, știu de acest virus și s-au închis granițele, nu știu cât o stau în Republica Dominicană, dar bucur de vreme. Important e mi s-a dat telefonul și pot vorbi cu cei dragi. Când se vor deschide granițele Republicii Dominicane o întorc”, a declarat acesta pentru emisiunea FanArena.

Cristian a mărturisit că multe dintre deciziile greșite le-a luat din cauza foamei și că abia așteaptă să mănânce din abucatele pregătite de mama sa.