Lifestyle

Războiul dintre Dragoș și Ionuț Dolănescu nu s-a încheiat! Maria Ciobanu, direct implicată

Războiul dintre Dragoș și Ionuț Dolănescu nu s-a încheiat! Maria Ciobanu, direct implicată

Războiul dintre Dragoș și Ionuț Dolănescu nu s-a încheiat! Maria Ciobanu, direct implicată. Se pare că îndrăgitul intrerpret de muzică populară i-ar fi dat o replică mai dură fratelui său vitreg, în legătură cu mama sa, acuzându-l de lipsă de respect.

Fratele vitreg al lui Ionuț Dolănescu, Dragos, nu a stat prea mult pe gânduri, și la rândul său, și el a contraatacat cu niște declarații mai vechi făcute de cunoscutul artist, despre faimoasa Maria Ciobanu.

„Și maică-mea l-a pus pe Ionuț la masă. E adevărat, am mâncat de câteva ori la masa Mariei, am fost cu Ionuț, am fost musafir în casa dânsei, dar și lui Ionuț îi punea masa mama mea, când venea din Costa Rica.

În plus, frati-miu ne-a jignit rău, a spus la TVR, în emisiunea lui Mircea Dinescu, că maică-mea ar fi venit la ușa lor cu burta la gură, pe când era gravidă cu mine. El este adevăratul nerecunoscător. Acum, trecutul e trecut, ce facem, ne numărăm farfuriile cu ciorbă?”, a declarat Dragoș Dolănescu, pentru Impact.

Între el și Ionuț Dolănescu nu există cale de împăcare

Dragoș Dolănescu a mai precizat că între el și Ionuț Dolănescu nu există cale de împăcare, recunoscând că a încercat de multe ori să îngroapte securea războiului, dar s-a lovit de un zid de indiferență din partea artistului.

„Îi doresc sănătate, dar nu e cale de împăcare. A fost mereu doar omul interesului. L-am invitat, cândva, în Costa Rica, unde locuiesc, dar nici nu a vrut să audă. Păi, de ce să vină? El merge doar unde poate face bani, în America”, a mai mărturisit Dragoș Dolănescu, potrivit Antena Stars.