Info Actual > Showbiz > Războiul între Pepe și Raluca se complică. Soția a cerut un ordin de restricție
Showbiz

Războiul între Pepe și Raluca se complică. Soția a cerut un ordin de restricție

Războiul între Pepe și Raluca se complică. Soția a cerut un ordin de restricție

S-au iubit nebunește, au făcut și doi copii, iar acum se despart. Însă separarea dintre ei este departe de final.  Pentru că artistul și-a bătut soția în fața celor două fiice ale lor.

Raluca Pastramă, soția lui Pepe,  ar fi deschis o acțiune în instanță împotriva artistului, pe rolul Judecătoriei Sectorului 2 din București, având ca obiect emiterea unui ordin de protecție, potrivit cancan.ro

Raluca Pastramă a decis să ceară ajutorul autorităților după ce ar fi primit câteva mesaje de amenințare din partea artistului. Însă, motivul real pentru care soția lui Pepe a cerut ajutorul autorităților este altul!

recente, Raluca Pastramă și-a dus fetițele la o bază sportivă din Capitală pentru cursurile de tenis. La scurt timp, însă, Pepe și-a făcut apariția la fața locului. Se pare că cei doi soți ar fi avut un schimb de replici aprins, iar artistul a lovit-o.

Reamintim că divorțul a fost anunțat de Pepe, pe canalul lui de Youtube, unde a dezvăluit că Raluca a decis să pună punct căsniciei.

„Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni”, a spus artistul.

„Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să e creștem frumos copii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor”, a spus Pepe.