Info Actual

Info Actual > Showbiz > Răzvan Fodor a dat cărțile pe față despre blondele de la Asia Express! „Măi, așa fete…”
Showbiz

Răzvan Fodor a dat cărțile pe față despre blondele de la Asia Express! „Măi, așa fete…”

Răzvan Fodor a dat cărțile pe față despre blondele de la Asia Express! „Măi, așa fete...”

Răzvan Fodor a dat cărțile pe față despre blondele de la Asia Express! „Măi, așa fete…” Răzvan Fodor, partenerul lui Sorin Bontea la Asia Express, a spus adevărul despre Alina Ceușan și Carmen Grebenișan.

Într-o intervenție la „Netza cu Răzvan și Dani”, Fodor a mărturisit că, la început, nu avea cea mai bună impresie despre cele două vloggerițe din Cluj. „Mi s-a făcut cunoștință cu blondele, cu Alina și Carmen, înainte să plecăm, am zis… Bă e locul lor aici, e bine că avem și ceva carne de tun, în care să dăm atunci când nu ai pe cine să dai afară441. Sunt pițipoance mișto, miros mișto”, a spus acesta.

Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan, cadou pentru Bontea şi...

După aventura din Asia Express, însă, după ce au trecut prin încercări grele și au avut de îndeplinit sarcini din cele mai dificile, Răzvan Fodor și-a schimbat părerea. „Băi, așa de rău îmi pare atunci când mă înșel. În ultimul timp nu prea mă mai înșel așa la oameni, dar de data asta m-am înșelat. Măi, așa fete… Am făcut un story și am pus pe Instagram. Cele mai șmechere fete cunoscute în anul 2019”, a declarat, fără rezerve, vedeta TV.