Lifestyle

Răzvan Simion nu se mai ascunde. S-a lăsat fotografiat alături de noua iubită

Răzvan Simion nu se mai ascunde. S-a lăsat fotografiat alături de noua iubită

Răzvan Simion, cunoscutul prezentator de la Antena 1, a participat la ceremonia de căsătorie a colegului său de platou, Dani Oțil, alături de Daliana Răducan. În imaginile publicate de mireasa lui Oțil pe contul personal de socializare apar cei doi îndrăgostiți.

Răzvan și Daliana formează un cuplu de nouă luni

Ulterior, Răzvan a făcut publice două imagini cu el și Daliana, alături de mesajul: „Gasește pe cineva care..@daliana răducan”, iar felul în care o privește pe brunetă trădează sentimentele lui pentru ea, părând îndrăgostit lulea. „Arhitectul sufeltului meu”, a mai scris Răzvan pe imaginea cu Daliana.

Răzvan și Daliana au făcut următorul pas în relația lor

Răzvan și Daliana formează un cuplu de nouă luni și par extrem de fericiți, iar fanii i-au felicitat imediat. Însă, Daliana a fost comparată imediat de fani cu Lidia Buble. „Seamănă cu Buble”, a scris un internaut.

Au apărut zvonuri că Răzvan și Daliana au făcut următorul pas în relația lor și s-au mutat împreună, după aproape un an de relație, iar acum faptul că s-au afișat împreună demonstrează că lucrurile dintre ei devin din serioase și poate în curând vom mai vedea încă o nuntă în familia de la Neatza, scrie Libertatea.