Info Actual

Info Actual > Diverse > Reacția Elisabetei Lipă după închiderea bazelor sportive
Diverse

Reacția Elisabetei Lipă după închiderea bazelor sportive

Reacția Elisabetei Lipă după închiderea bazelor sportive

Reacția Elisabetei Lipă după închiderea bazelor sportive. Sportivii români și-au încetat activitatea de pregătire după ce toate loturile olimpice au fost trimise acasă, iar bazele sportive închise.

“Sunt golită, Tristă. Trăiesc cel mai greu moment al vieții mele astăzi, când s-au închis bazele și au plecat sportivii și am văzut baza goală. Am zis: astăzi sportul românesc a murit!”, a declarat Elisabeta Lipă, preşedintele Federaţiei Române de Canotaj, într-o intervenție telefonică la Realitatea PLUS.

Potrivit acesteia, măsura pusă în aplicare ca urmare deciziei din ultimele 24 de ore a autorităților a lăsat-o fară nicio speranță.

“Era important ca lotul să meargă înainte. Dacă Olimpiada se amână sau se anuleaza, nimeni nu va sta a doua zi în cantonament. Era importantă asigurarea continuității pentru a face ca visul lor să se îndeplinească. Federațiile sunt goale. Nu mai avem obiectul muncii în momentul de față”, a mai spus aceasta.

“Ajutați-ne sa ne continuăm pregătirea! Ne supunem tutoror regulilor, dar lăsați-ne să ne pregătim. Nu vom pune sănătatea sportivilor în pericol”, a fost apelul făcut de Elisabeta Lipă.

Elisabeta lipă a subliniat că în cantonament există multă disciplină. “E ca o bază militară acolo. Noi oricum am luat măsuri de precauție. Așteptam doar să ne recomande alte msuri”, a povestit ea, menționând că speră ca autoritățile să fi găsit o soluție pentru continuarea pregătirii loturilor olimpice, evident în condiții de maximă siguranță a sănătății sportivilor.