Lifestyle

Reactia incredibila a lui Cristi Borcea dupa ce Dinamo a fost vanduta: „Peste un an…”

Reactia incredibila a lui Cristi Borcea dupa ce Dinamo a fost vanduta. Fostul actionar din Stefan cel Mare si-a exprimat punctul de vedere dupa ce echipa Dinamo a fost vanduta.

Surprinzator, Cristi Borcea este optimist ci sustine ca echipa din Stefan Cel Mare va ajunge la performantele de odinioara odata cu schimbarea patronatului.

„O etapă foarte importantă în viața lui Dinamo. O etapă care nouă ne dă mari speranțe. Nu investeau spaniolii atâția bani fără să nu vrea performanță. Suntem optimiști. Nu poti să plătești fără să ai alți bani fără să faci performanță.

Suporterii DDB au făcut demersuri foarte mari pentru stadion. Dinamo va fi una din pretendentele la campionat și cupele europene dacă e gata și stadionul. Trebuie să fim alături cu toții de suporteri și investitori”, a declarat Cristi Borcea pentru Realitatea Sportivă.

Reactia incredibila a lui Cristi Borcea dupa ce Dinamo a fost vanduta: „Peste un an…”

Borcea a precizat că fanii, care au făcut atâtea eforturi în ultima perioadă, ar trebuie să fie în conducere. „Ar fi un lucru extraordinar să fie și fanii în conducere. Au dat dovada de maturitate în ultimul timp. Lor li se datoreaza 100% ce se întâmplă acum la club”, a mai spus Borcea.

Fostul acționar a subliniat în încheiere că „anul ăsta dacă mergem în play-off și la anul în cupele europene, atunci peste un an ne batem la titlu”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *