Actual Showbiz

Reacția lui Elon Musk, după ce presa a scris că a avut o aventură cu soția cofondatorului Google Sergey Brin

Reacția lui Elon Musk, după ce presa a scris că a avut o aventură cu soția cofondatorului Google Sergey Brin

Fondatorul Tesla, Elon Musk, neagă că ar fi avut o aventură cu Nicole Shanahan, soția cofondatorului Google, Sergey Brin, relatează BBC. Reacția lui Musk vine după ce Wall Street Journal a relatat că prietenia lui cu Brin s-a încheiat din cauza presupusei aventuri.

Reacția lui Elon Musk, după ce presa a scris că a avut o aventură cu soția cofondatorului Google Sergey Brin

Musk a scris pe Twitter că informația este „o porcărie” și că e în continuare prieten cu Brin: „Am fost împreună la o petrecere aseară!”

„Pe Nicole am văzut-o doar de două ori în 3 ani, iar de ambele dăți au fost mulți oameni în jur. Nimic romantic”, a continuat el.

Relația de ani de zile dintre Elon Musk și colegul miliardar, co-fondator al Google, Sergey Brin, a fost ruptă de o presupusă aventură între Musk și soția lui Brin în 2021, relatează Wall Street Journal.

Foto: Nicole Shanahan, soția lui Sergy Brin, cel mai bun prieten al lui Elon Musk

Brin, un investitor Tesla, a oferit companiei aflate în dificultate 500.000 de dolari în timpul crizei financiare din 2008, potrivit Wall Street Journal. Musk a spus că a petrecut timp în mod regulat la casa lui Brin din Silicon Valley și i-a dăruit co-fondatorului Google unul dintre primele SUV-uri Tesla complet electrice, în 2015.

O sursă apropiată celor două familii a declarat că Brin a fost sfătuit să-și vândă investițiile personale în diferitele companii ale lui Musk, pe măsură ce tensiunile dintre miliardari creșteau. Nu este clar cât valorează investițiile.

Musk a fost deosebit de apropiat de colegul lui Brin, co-fondatorul Google, Larry Page, iar cei trei au fost implicați în „cea mai ciudată prietenie din lume”, potrivit unui articol Vice din 2015.

„Este distractiv pentru noi trei să vorbim despre lucruri nebunești și găsim lucruri care, în cele din urmă, se dovedesc a fi reale”, i-a spus Page biografului Ashlee Vance, potrivit Vice.

Un raport Insider despre prietenia miliardarilor arată cum cei doi au investit în Tesla, în ciuda unui test-drive nepromițător, cu Musk, în primele zile ale companiei de mașini electrice.

Brin și soția sa, Nicole Shanahan, s-au despărțit în toamna anului 2021, când presupusa aventură a avut loc la Art Basel, la începutul lunii decembrie. Cuplul a cerut divorțul la câteva săptămâni după ce Brin a aflat despre presupusa întâlnire.

De asemenea, apropiaţii familiilor susțin că Musk a mers atât de departe încât a căzut în genunchi la o petrecere și l-a implorat pe Brin să îl ierte. Se pare că Brin a recunoscut gestul, dar încă nu vorbește cu Musk în mod regulat.