Info Actual

Info Actual > Showbiz > Reacție de ultimă oră! Cum se apără Andreea Marin, după ce a fost criticată că este mai bine echipată decât medicii
Showbiz

Reacție de ultimă oră! Cum se apără Andreea Marin, după ce a fost criticată că este mai bine echipată decât medicii

Reacție de ultimă oră! Cum se apără Andreea Marin, după ce a fost criticată că este mai bine echipată decât medicii

Reacție de ultimă oră! Andreea Marin s-a implicat direct în lupta cu boala care a pus la pământ milioane de oameni din întreaga lume. În urma unei conversații alături de un cadru medical, fosta ”Zână” a fost ținta unui val de critici ce au venit din partea internauților.

La scurt timp după incident, celebra vedetă s-a apărat și a menționat că a primit în dar o mască și se protejează de noul virus când se află „în mijlocul a zeci de oameni că să coordonez un convoi umanitar”.

„Nu o să mă scuz că am primit în dar o mască și mă protejez, fiind ore în șir în mijlocul a zeci de oameni, că să coordonez un convoi umanitar pe care nu am nicio obligație să îl fac, ci fac pentru că simt. Nu sunt la concurență cu nimeni. Nu ne întrecem aici. Eu am stat multe ore. Doamna doctor a venit doar să preia donația și a plecat. E cu totul alt nivel de expunere”, a precizat „Zâna”, adăugând că are o singură mască pe care o tot spală.

Mai mult, Andreea Marin i-a criticat și ea, la rândul ei, pe cei care au criticat-o, în timp ce ea muncește și se implică pentru a oferi o mână de ajutor, potrivit spynews.ro.

„Nu simt nevoia să vă dau explicații, dar simt nevoia să vă trezesc la realitate: dvs stați și comentați, în timp ce eu muncesc voluntar, fără să fiu obligată, pentru că îmi pasă. Puteți face mai mult”, a mai spus vedeta de televiziune.