Info Actual > Showbiz > Reacție dură la scandalul din familia Reghecampf: „NU AVEȚI PIC DE CONȘTIINȚA SI INIMĂ?”
Showbiz

Reacție dură la scandalul din familia Reghecampf: „NU AVEȚI PIC DE CONȘTIINȚA SI INIMĂ?”

Reacție dură la scandalul din familia Reghecampf: „NU AVEȚI PIC DE CONȘTIINȚA SI INIMĂ?”

Reacția sexy-impresarei, Anamaria Prodan, vine după ce au apărut tot felul de informații despre separarea familiei Reghecampf. Aceasta a scris un mesaj pentru cei care o critică în mediul online.

„Nu aveți copii care merg la scoala si vin triști acasa pt ca un copil a ras de familia lui? Nu va pasa ca distrugeți si otrăviți mintea si sufletele copiilor!?”, spune impresara pe Instagram.

Ultima postare pe un cont de socializare nu lasă loc de interpretări. Anamaria Prodan își apără familia după ce în mediul online au apărut tot felul de informații dure despre familia Reghecampf.

Sexy-impresara, Anamaria Prodan, este una dintre cele mai mediatice persoane publice din România, astfel că de fiecare dată când a avut ocazia și-a spus părerea despre orice și oricine, lucru pe care l-a făcut și acum,. Soția lui Laurențiu Reghecampf a comentat fără ocolișuri un subiect pe cât se poate de sensibil. Vedeta a explicat într-o postare pe Instagram ce părere are despre bărbații care aleg să-și lase familiile pentru alte femei.

„FAMILIA ÎȚI DA ECHILIBRUL , RESPECTUL , LINIȘTEA SI DRAGOSTEA ! Ne naștem cu 3 NUME … NUMELE DE FAMILIE , NUMELE PE CARE Ni L DAU PĂRINȚII LA BOTEZ SI CEL MAI IMPORTANT NUMELE PE CARE Ni L FACEM PRIN CEEA CE FACEM!”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

„CHIAR NU AVEȚI PIC DE CONȘTIINȚA SI INIMA? CHIAR SCRIEȚI ORICE IN GOANA DUPĂ BANI? Nu aveți copii care merg la scoala si vin triști acasa pt ca un copil a ras de familia lui? Nu va pasa ca distrugeți si otrăviți mintea si sufletele copiilor!?

In toti acești ani de când ma cunoașteti ,am fost cred eu un om integru care a spus mereu adevarul si am fost prima care a recunoscut când si dacă a greșit!

Prodan: AZI va rog in numele FAMILIEI MELE SI A COPIILOR MEI SA OPRIȚI ACEST LINSAJ MEDIATIC

„AZI va rog in numele FAMILIEI MELE SI A COPIILOR MEI SA OPRIȚI ACEST LINSAJ MEDIATIC DEOARECE COPILUL MEU MINOR LAURENTIU JR SUFERĂ CUMPLIT CÂND CITEȘTE DESPRE TATAL LUI SI DESPRE FAMILIA LUI TOATE MIZERIILE CARE SE SCRIU ! VA ROG SA ADUCEȚI DOVEZI SOLIDE DESPRE FIECARE LUCRU DAU FAPTA PE CARE O MENȚIONAȚI ZILNIC IN PRESA ! DESPRE BEȚIILE LUI REGHE, DESPRE AMANTELE LUI REGHE. CINE SUNT SI DE UNDE VIN ? CE I AU LUAT SI CE LE A DAT?”, scrie vedeta.

Impresara: „CE A FURAT DIN CASA LUI SA DEA ANANTELOR ? CE BUSINESS URI A DESCHIS AMANTELOR ? CE CASE SAU CE TRABSFERURI A FĂCUT AMANTELOR!”

„Daca credeți ca acest bărbat ar putea sa decada in ochii copiilor lui , a familiei lui , a jucătorilor lui , a tututor celor ce l admira si a făcut toate aceste lucruri înseamnă ca merita s fie scos in fata si arătat cu degetul de o tara întreaga. Daca așa ati considerat voi ca REGHECAMPF merita sa apăra zilnic pe primele pagini ale ziarelor cuplat cu tot felul de gunoaie înseamnă ca aveți probe ! Sincer vorbind , de câțiva ani este vizibila ura aceasta fata de el !fata de familia noastră! Tot de Ani de zile v am spus sa luați exemplu de la Reghecampf omul in care a crezut tot fotbalul românesc , si omul in care s a regăsit fiecare bărbat care își divinizeaza familia. Eu cred cu tărie ca REGHECAMPF NU MERITA UN ASEMENEA TRATAMENT. AȚI SCRIS CA a plănuit divorțuri EU SPUN ca a plănuit cum sa si creasca nepoții. REGHECAMPF nu a plănuit sa fure banii familiei ci a plănuit cum sa i înmulțească ! REGHECAMPF nu a plănuit sa si părăsească familia ci a plănuit sa si o vadă fericita ! REGHECAMPF este un OM MINUNAT CARE NU MERITA SA I ASOCIAȚI NUMELE SI IMAGINEA CU TOATE GUNOAIELE!”, mai scrie celebra impresară.

Anamaria: „REGHECAMPF ÎȘI BATE JOC DE NOI…”

„Nu am văzut pana acum in presa ca un antrenor ,un fost fotbalist ,un bărbat însurat cu copii ,un tata cu copil minor sa fie bătaia de joc a fiecarui site. Nu înțeleg ura asta ! Dacă aveați o singura dovada ca acest OM ,REGHECAMPF ÎȘI BATE JOC DE NOI familia LUI SI CA NOI CEI CE L DIVINIZAM SI RESPECTAM TRAIM INTR O MINCIUNA CUM DESCRIETI IN FIECARE ZI IN MINIM 30 DE ARTICOLE CARE APAR NON STOP , VA RUGAM IN NUMELE SI PENTRU FAMILIA SI COPIII MEI SA PREZENTAȚI TOTUL DE LA A LA Z FARA MENAJAMENTE. DA! EU SUNT PRODAN , PE CARE O CUNOAȘTETI DE CAND S A NĂSCUT ! IMI CUNOAȘTEȚI COPIII CARE TRĂIESC UN COȘMAR DE CÂND AU APĂRUT ACESTE SUBIECTE CU PROSTITUȚIE, ALCOOL, AFACERI PE BANII FAMILIEI PT GUNOAIELE ORAȘULUI ! ȘTIȚI DEVIZA VIETII MELE … IN FATA FAMILIEI NU ARE VOIE SA STEA NIMENI IN VECI !SI PT CA AM LUPTAT CA O NEBUNA TOATĂ VIAȚA PT CA NOȚIUNEA DE FAMILIE SA FIE INTELEASA PERFECT , AM SA VA ROG PUBLIC SA ADUCETI PROBE PENTRU FIECARE ACUZAȚIE PE CARE I O ADUCEȚI SOTULUI MEU CARE ESTE TATĂL PERFECT IN FATA COPIILOR !!! TOT CEEA CE AM SA SCRIU MAI JOS ESTE IDEEA MEU DESPRE BĂRBATUL DEPRAVAT CARE NU MERITA SA TRĂIASCĂ IN SOCIETATE ! SI AM SA MI MENTIN CREDINȚĂ IN FAMILIE SI IN BĂRBATUL CARE TREBUIE SA FIE CAPUL LIMPEDE AL FAMILIEI ! SI AM SA LUPT PT IDEILE IN CARE CRED SI AM SA MILITEZ TOATA VIAȚA PT A APĂRA FAMILIA ! DA! AM SA ARAT CU DEGETUL DIRECT BĂRBATUL CARE ARUNCA CU NOROI IN NOTIUNEA DE FAMILIE ! CU ORICE PREȚ ! AM SPUS IN MII DE INTERVIURI CA UN BĂRBAT CARE ÎȘI MINTE FAMILIA SI ESTE RASUL SI SUBIECTUL FEMEILOR USOARE , UN BĂRBAT CARE SE UMILEȘTE SI ÎȘI UMILEȘTE FAMILIA IN FATA SAU PENTEU FEMEI UȘOARE SAU PT PRIETENI DE RAHAT CARE ROIESC IN JURUL LUI SPECIAL SA L DISTRUGĂ SI SA L FACĂ DE RAS DIN CAUZA INVIDIEI , UN BĂRBAT CARE AJUNGE UN BETIV NOTORIU, UN BĂRBAT CARE STA SA SI PANDEASCA FAMILIA SA PLECE DIN CASA SA POATA FURA PT FEMEI UȘOARE , BANI SAU TOT CE APARTINE DE FAPT COPIILOR (PT CA PT EI STRÂNGEM SI ALERGAM O VIAȚA ), UN BĂRBAT CARE FURA DIN CONTURILE FAMILIEI TOȚI BANII CA SA L BAGE FEMEILE UȘOARE IN SEAMA SI TRANSFERA ABSOLUT TOTUL IN CONTURILE LOR”, a încheiat vedeta.