Info Actual

Info Actual > Diverse > Recomandări pentru sănătate și siluetă. Bilic: ”Ajutor pentru slăbit”
Diverse

Recomandări pentru sănătate și siluetă. Bilic: ”Ajutor pentru slăbit”

Recomandări pentru sănătate și siluetă. Ceapa și usturoiul aduc beneficii corpului și tot atâtea motive sănătoase pentru a mânca mai mult. Aceste două legume sunt condimentele de bază și nu lipsesc din bucătăriile noastre. Totodată, aceste verdețuri „conțin compușii cu sulf care se activează în ficat și îl detoxifică”.

Recomandări pentru sănătate și siluetă. Consumul de ceapă și usturoi poate fi un ajutor pentru slăbit

„Ceapă și usturoi pentru gust, sănătate și siluetă
Nu uitați ca în meniul de Paște să includeți stufatul, acela tocană pe bază de ceapă și usturoi verde. E poate singurul moment din an în care transformăm aceste verdețuri în alimente, altfel ele au rol de condimente. Dacă digestia ne permite (balonează) și cei din jur nu protestează (apropo de miros), n-ar fi rău să consumăm mai des și ceapă și usturoi. Ele conțin compușii cu sulf care se activează în ficat și îl detoxifică. La nivelul sistemului cardiovascular fluidizează sângele, scad tensiunea arterială, nivelul de colesterol și, implicit, riscul de boli cardiovasculare”, a fost mesajul transmis de medicul nutriționist pe pagina sa de Instagram.

Recomandări pentru sănătate și siluetă. Consumând acest antibiotic natural, bărbații nu mai au nevoie de pastilele albastre ce cresc potența masculină.

„Dintotdeauna usturoiul a fost considerat un antibiotic natural, alicina din structura lui acționează pe bacteriile și ciupercile nocive pentru organism și echilibrează flora intestinală și bucală (are efect bactericid pentru candida). Mai puțin cunoscut este faptul că usturoiul determină eliberarea de oxid nitric, aceeași moleculă miraculoasă prezentă și în pastilele albastre ce cresc potența masculină.
Și pentru doamne am o veste bună: quercitina din ceapă și vinilditiina din usturoi se pare că inhibă transformarea pre-adipocitelor în adipocite și blochează acțiunea genelor responsabile de apariția unor noi celule adipoase. Deci consumul de ceapă și usturoi poate fi un ajutor pentru slăbit, prin limitarea depozitelor de grăsime”, a mai completat Mihaela Bilic.

Chiar dacă veți avea o respirație urât mirositoare după ce le consumați, ele constituie un substrat hrănitor pentru bacteriile benefice din colon, au efect prebiotic și de creștere a imunității.

„Până și eventuala balonare nu trebuie privită ca un dezastru, este vorba de niște glucide complexe din ceapă și usturoi- fructozani- care fermentează. Însă ele constituie un substrat hrănitor pentru bacteriile benefice din colon, au efect prebiotic și de creștere a imunității. Cât despre halena neplăcută, aveți 2 variante: fie mestecați câteva crenguțe de pătrunjel (clorofila neutralizează mirosul), fie convingeți toată familia să aibă același meniu delicios și sănătos, bogat în ceapă și usturoi”, a încheiat celebrul medic.