Info Actual > Politică > Redeschiderea școlilor, discutată la Palatul Cotroceni. Miniștrii Educației și Sănătății, convocați de Iohannis
Politică

Redeschiderea școlilor, discutată la Palatul Cotroceni. Miniștrii Educației și Sănătății, convocați de Iohannis

Redeschiderea școlilor, discutată la Palatul Cotroceni. Miniștrii Educației și Sănătății, convocați de Iohannis

Redeschiderea școlilor, discutată la Palatul Cotroceni. Președintele Iohannis a programat pentru astăzi o ședință la Palatul Cotroceni pe tema educației, la care vor participa Miniștrii Educației și Sănătății.

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat, astăzi, o şedinţă de lucru privind începerea noului an şcolar, la care vor participa ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, şi ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.

Ședinţa a fost convocată pentru ora 17.00, la Palatul Cotroceni

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, şedinţa a fost convocată pentru ora 17.00, la Palatul Cotroceni.

Ședința vine în contextul în care, cu aproape o lună înainte de începutul noului an școlar 2020/2021, oficialii trebuie să ia o decizie privind felul în care se vor ține cursurile în contextul pandemiei de coronavirus, potrivit Pro TV.

Recent, Klaus Iohannis a menționat că este de părere că ar fi complicat ca în România să existe doar școală online și totul se îndreaptă spre un scenariu mixt.

Ar fi foarte complicat să avem numai școală online. Atunci, sigur ne îndreptăm spre un scenariu mixt. Și în funcție de condițiile locale, vom aveam mai mult școală normală, cu elevii la școală, sau mai multă școală online, sau sistem mixt”, a mai spus Iohannis.