Lifestyle

Reguli de AUR. Valeriu Popa, „geniul misterios al românilor”. „Nu purtați haine SECOND HAND”

Reguli de AUR. Valeriu Popa, „geniul misterios al românilor”. „Nu purtați haine SECOND HAND”

Reguli de AUR. Valeriu Popa, „geniul misterios al românilor”. „Nu purtați haine SECOND HAND”.

A făcut adevărate miracole în cazuri în care doctorii s-au declarat neputincioși. Cel mai cunoscut bioterapeut al României, Valeriu Popa, a fost o legendă a vindecărilor spectaculoase.

Și tocmai prin prisma acestui fapt, regulile sale de viață merită să fie luate în seamă. Unele dintre cele mai cunoscute reguli de viețuire ale sale sunt următoarele:

Cumpărați icoane din locuri „curate”

  • Nu există persoane care să nu aibă în casă măcar o icoană. Dar, potrivit lui Valeriu Popa, atunci când o achiziționăm trebuie să fim foarte atenți să nu o cumpărăm de la hoți, deținuți sau oameni negativi, pentru că energia stocată în acest obiect ne atacă grav sistemul imunitar.

Nu purtați haine second hand

  • De asemenea, pentru a ne merge bine în viață nu trebuie nici să purtăm haine cumpărate de la second hand, dar nici să dăruim fără suflet curat, altor persoane, hainele noastre de care nu mai avem nevoie. Și asta pentru că obiectele de îmbrăcăminte păstrează câmpul energetic al stăpânului.

Tabara de frumusete si sanatate: Regimul lui Valeriu Popa pentru boli grave  (B.G.1)

Lăsați problemele la ușă!

  • Atunci când ajungeți acasă, încercați să nu intrați pe ușă cu probleme și supărări. Încercați să le lăsați pur și simplu afară din locuința dumneavoastră. Iar dacă locuiți într-o casă în care au existat tot felul de spaime sau regrete, rugați-vă și iertați și astfel de va anula tot răul.

Vorbiți cât mai puțin la telefonul mobil

  • De asemenea, Valeriu Popa ne învață să vorbim cât mai puțin la mobil, pentru că ne atacă zona genito-urinară. Nu în ultimul rând, nimeni nu trebuie să mănânce într-un loc apăsător. Alimentele trebuie consumate binecuvântate de Divinitate pentru că altfel mâncarea va fi o adevărată ”otravă”.