Info Actual

Info Actual > Diverse > Remediu magic pentru sănătate, prezentat de Lidia Fecioru: Cel mai simplu leac pe pământul acesta!
Diverse

Remediu magic pentru sănătate, prezentat de Lidia Fecioru: Cel mai simplu leac pe pământul acesta!

Remediu magic pentru sănătate, prezentat de Lidia Fecioru: Cel mai simplu leac pe pământul acesta!

Remediu magic pentru sănătate, prezentat de Lidia Fecioru: Cel mai simplu leac pe pământul acesta! Consumul de mere ne poate ajuta să ameliorăm simptomele diferitelor probleme de sănătate. Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, vă spune cum să profitați de beneficiile acestui fruct de sezon.

Leacul cu mere este un tratament natural tradițional care constă în a profita de beneficiile și proprietățile multiple ale acestui fruct pentru a îmbunătăți sănătatea, a pierde în greutate și, în general, pentru a ne simți mai bine.

Remediu magic pentru sănătate. In cadrul emisiunii Adevaruri Ascunse, Lidia Fecioru a prezentat Leacul Zilei. Bioenergoterapeutul a dezvaluit o reteta simpla, bazata pe mere uscate.

Lidia Fecioru: Cel mai simplu leac pe pământul acesta: merele uscate!

“Cel mai simplu leac pe pământul acesta: merele uscate! Le tăiem feliuțe și le punem să se usuce. Conțin calciu, fier, natriu, fosfor, iod, tot felul de minerale, inclusiv magneziu și potasiu.

Sunt bune pentru cei care au ținere de minte mai slabă și ne dezvoltă bacteriile bune în intestin”, a spus Lidia Fecioru, potrivit Antena3.