Info Actual

Info Actual > Showbiz > Remediu MINUNE. Olivia Steer, rețetă de suc de struguri, preat la rece
Showbiz

Remediu MINUNE. Olivia Steer, rețetă de suc de struguri, preat la rece

Remediu MINUNE. Olivia Steer, rețetă de suc de struguri, preat la rece

Remediu MINUNE. Olivia Steer, rețetă de suc de struguri, preat la rece.

Olivia Steer este adepta produselor naturale. Prin urmare, în această perioadă a anului, vedeta prepară suc de struguri presat la rece, folosind tescovina.

„De cînd a venit toamna și s-au copt toate, fac în fiecare zi suc de struguri, presat la rece. Pulpa, semințele și coaja rămase se numesc tescovină și au cel mai ridicat conținut de resveratrol (90%), comparativ cu vinul (10%).
Resveratrolul (în special din strugurii roșii și negri) este, de departe, cel mai puternic antioxidant – obiect de studiu pentru zeci de studii științifice (le găsești pe site-urile medicale oficiale, la o căutare sumară pe net).
Din producția mea de tescovină, mi-am făcut propria tinctură de resveratrol, scufundînd-o două săptămîni într-un litru de pălincă ardelenească, trimisă de mama, de la Oradea (dar tu poți folosi rom sau vodkă sau ce ai). Știi, de-acum, poate să vină și iarna grea…”, a scris Olivia Steer pe pagina sa dee Facebook.

Tescovina este ceea ce rămâne după stoarcerea fructelor, mai ales a strugurilor sau a sfeclei de zahăr. Se mai numește și boștină sau boască. Conține cantități mari de resveratrol, care este un antioxidant foarte puternic, drept pentru care produsele făcute din tescovină sunt considerate a avea efecte anti-îmbătrânire.

Cum se folosește tinctura de resveratrol

Olivia Steer o filtrează și o pune în sticluțe mici, închise la culoare.

„Iau între 20 și 40 de picături într-un pahar mic de apă, înainte de masa, pe timpul iernii”, a spus vedeta.