Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Rețineți data de 2 Octombrie! Previziune dură: Folosiți ce s-a întâmplat în trecut!
Ezoteric

Rețineți data de 2 Octombrie! Previziune dură: Folosiți ce s-a întâmplat în trecut!

Rețineți data de 2 Octombrie! Previziune dură: Folosiți ce s-a întâmplat în trecut!

Rețineți data de 2 Octombrie! Daniela Simulescu, astrolog DCnews, a lansat previziune dură pentru nativii unei zodii. Iată avertismentul astrologului!

“Dragii mei, la voi chiar veți considera că toată lumea are ceva cu voi, să nu vă iubește nimeni, că nu vă vrea nimeni, că toată lumea e distantă… așa o fi. Nu are cum să fie altfel când Martea e în casa 7 și primește careul de la Saturn din casa 4, pe lângă o casă a familiei, este o casă a bazei noastre emoționale. Casa 7 e casa celorlalți. Vă veți simți singuri împotriva tuturor. De ce? Pentru că voi că nu sunteți obișnuiți să fiți singuri, trebuie să aveți pe cineva. Dacă nu aveți pe cineva nu se întâmplă viața, ori Marte retrograd în Berbec asta vrea să vă arate… că singurătatea nu e atât de a dracului cum pare.

Că puteți să ieșiți și singuri, că puteți că mergeți să mergeți la cumpărături singuri și că nu e un capăt de țară. Frica voastră de singurătate este că vă considerați că nu meritați să fiți iubiți sau să aveți pe cineva. Indiferent că sunteți într-o relație sau nu sau că aveți oameni în jur sau nu, vă veți simți foarte singuri, golași.

Rețineți data de 2 Octombrie! Previziune dură: Folosiți ce s-a întâmplat în trecut!

Trigonul lui Venus cu Marte e bun, pentru că deși golicimea interioară este, pe afară s-ar putea să ofere acest curaj de a ieși, deci undeva există o direcție de a vă pune în valoare mai mult decât până acum. Faptul că Venus va intra în Fecioră pe 2 octombrie, când e și Luna Plină în Balanță, în zona relațională, vedeți că insistați foarte mult pe niște chestii trecute. Folosiți ce s-a întâmplat în trecut, dar fiți mai prezenți!”, le spune Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, nativilor sau celor cu ascendentul în Balanță.