Lifestyle

Retragerea Simonei Halep de la Palermo: „Directorul e furios pe romanca”

Retragerea Simonei Halep de la Palermo: „Directorul e furios pe romanca”

Retragerea Simonei Halep de la Palermo. Decizia sportivei de a se retrage din cadrul turneului, a starnit numeroase comentarii in mediul online.

Iata comentariile aparute in mediul online, potrivit Spotmedia.ro.

We Love Tennis: „Directorul turneului de la Palermo e furios pe româncă! Simona Halep a decis să se retragă din cauza măsurilor recente, dar pentru Oliviero Palma, directorul turneului, aceste scuze nu stau în picioare”.

Punto de Break: „Furie la Palermo din cauza Simonei Halep. Pentru directorul turneului, motivul invocat de Simona Halep pentru a părăsi turneul este departe de a fi luat în seamă. Într-un comunicat de presă, Palma și-a arătat furia față de decizia româncei și dă asigurări că toate masurile erau luate”.

Retragerea Simonei Halep de la Palermo: „Directorul e furios pe romanca”

Tennis Now: „Simona Halep s-a retras de la Palermo și organizatorii nu sunt deloc fericiți. Simona a luat această decizie din cauza confuziei legate de restricțiile invocate de guvernul italian pentru cetățenii români”.

Tennis Magazine: „Organizatorii de la Palermo, amărâți după decizia Simonei Halep. Turneul de la Palermo va redeschide circuitul, dar va fi fără atracția sa principală”.

Pentru ca organizatorii s-au declarat amarati de decizia sportivei, Simona Halep a tinut sa explice care este motivul din spatele deciziei sale.

„Dată fiind creșterea numărului de cazuri de COVID-19 din România și fricile mele de a călători în străinătate, am luat, cu greu, decizia de a mă retrage de la turneul de la Palermo. Aș vrea să mulțumesc organizatorilor turneului și ministrului Sănătății din Italia pentru eforturile pe care le-au făcut pentru mine, și anume aceea de a obține derogarea de la intrarea pentru 14 zile în carantină” a anunțat Simona.