Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Retrogradare Venus. Astrolog, avertisment dur pentru perioada următoare
Ezoteric

Retrogradare Venus. Astrolog, avertisment dur pentru perioada următoare

Retrogradare Venus. Ce înseamnă când Venus își face apariția în simbolistica astrologică? Indică un flux energetic al sentimentelor si dorintelor mult mai inhibat și interiorizat. În acest sens, astrologul  lansează un avertisment dur pentru perioada următoare.

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a prezentat horoscopul  pentru perioada următoare. Astrologul spune că este posibil ca o fostă iubire să ne caute.

”Ce mai vrea de la mine? Intrebarea este pe buzele multora zilele acestea cand Venus se tot retrogradeaza in semnul Gemenilor. Mai ales cand sunt cautati pe nepusa masa de fosti/foste. Un simplu mesaj si vor sari mai toti ca vezi dom’le ce mai vor oamenii aia de ii cauta. Pe bune, acum!

Retrogradare Venus. “Ce mai vrea de la mine”, ci “Ce mai vreau eu de la el/ea”

Intrebarea corecta nu e “Ce mai vrea de la mine”, ci “Ce mai vreau eu de la el/ea” de ma las asa afectat/a de reaparitie. Sau cat de mult m-a durut atunci cand am intrerupt legatura. Ca inseamna ca inca nu este vindecata o rana. Ca altfel, ati fi indiferenti total. Oamenii sunt liberi sa va caute, iar voi liberi sa alegeti cum reactionati.

Folositi perioada aceasta de retrogradare a lui Venus, pana pe 25 iunie (cu prelungiri pana pe 07 august) si vedeti ce durere ati ascuns in sufletul vostru. Scoateti amaraciunea, “spargeti-o” si “consumati-o” doza cu doza pana cand nu mai ramane nimic”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News, pe Facebook.