Showbiz

Robbie Williams spune că a renunțat la „cocaină și striptease” pentru „colorat”. Ce credeți că face acum artistul?

Robbie Williams spune că a renunțat la „cocaină și striptease” pentru „colorat”. Ce credeți că face acum artistul?

Robbie Williams s-a reprofilat. Nu a renunțat la muzică ci la stilul de viață starului rock care era. Nu mai consumă nici alcool, nici droguri, nici nu mai pierde nopți prin cluburi de striptease, la distracție.

Robbie Williams spune că a renunțat la „cocaină și striptease” pentru „colorat”. Ce credeți că face acum artistul?

Celebrul artist s-a apucat de pictură și se așteaptă să câștige 20.000 de lire sterline pentru o opera de artă. Numește noua pasiune „hobby-ul său de izolare”.

Într-un interviu pentru The Times, Robbie Williams (48 de ani) a recunoscut că a renunțat la „cocaină și striptease” pentru „colorat”. El a spus că o parte a atracției pentru artă a fost că nu era muzică: „Odinioară era cocaină și striptease – acum este de colorat”.

Cândva, fostul cântăreț Take That a vorbit despre faptul că, înainte de a-și găsi un loc în trupă, a trecut prin anxietate și  depresie. În acea perioadă exista o voce în capul său, cu care s-a luptat și pe care a numit-o „Radio Rob”.  Despre această voce din vremea când era depresiv a vorbit și acum în interviul despre pictura sa din atelier și expoziția deschisă împreună cu prietenul lui, designerul de interior Ed Godrich.

„Cu siguranță aș spune că petrec mult timp fără a avea de-a face cu Radio Rob”, a spus Robbie Williams. „Este mai sigur pentru mine să fiu aici (în atelier), să fac asta (pictura) decât să fiu acolo”, a adaugat el, arătând spre cap. Și a afirmat că este mai fericit și mai mulțumit decât a fost vreodată.

Expoziție de pictură deschisă acum la Londra

Robbie și designerul de interior Ed Godrich au avut joia trecută evenimentul de lansare a expoziției din Londra, prezentând picturi alb-negru. Va fi deschisă până pe 25 mai.

Starul rock a început recent să vândă tablouri și și-a luat rămas bun de la două lucrări din colecția sa de artă.

Vorbind despre opera sa de artă, Robbie a spus: „Arta este într-adevăr orice vrei tu să fie. La fel ca muzica, are capacitatea de a liniști și de a oferi companie atunci când ești singur. Arta și muzica mi-au punctat suișurile și coborâșurile, dar, mai important, ambele au puterea de a schimba modul în care mă simt într-un moment.”

Robbie și Ed, care au fondat studiourile de arhitectură Godrich Interiors, au spus despre expoziția lor: „Suntem mândri de ceea ce am creat și este timpul să împărtășim ceea ce a ieșit din creierul nostru în ultimii câțiva ani.

„O expoziție oferă lucrării șansa de a respira în afara studioului”.