Diverse

Rochiile de mireasă cele mai superbe, care continuă să inspire nunțile regale, celebritățile și miresele de zi cu zi. FOTO

Rochiile de mireasă cele mai superbe, care continuă să inspire nunțile regale, celebritățile și miresele de zi cu zi. FOTO
beyondgracekelly.com

În materie de rochii de mireasă, opțiunile și alegerile pot fi nesfârșite. De exemplu, dacă viitoarea mireasă dorește să adauge sute de ornamente sau chiar să aibă rochia concepută la comandă, este destul de ușor pentru oricine să mărească rapid costurile rochiei de mireasă.

Asta se întâmplă și în cazul celebrităților care nu țin cont de bani pentru a arăta bine în ziua cea mare.

SerenaWilliams a dat pe rochia de mireasă 3,5 milioane de dolari

Cea mai mare tenismenă a timpului nostru, Serena Williams, a purtat o rochie de mireasă Alexander McQueen, concepută de Sarah Burton, cu o pelerină în cascadă și un decolteu în formă de inimă. Serena Williams a plătit un preț uimitor de 3,5 milioane de dolari. Și aceasta nu a fost nici măcar singura rochie a lui Williams. Sportiva a schimbat alte două rochii de-a lungul nopții.

FOTO mireasa-perfecta-ro

 Rochia de mireasă estimată la valoarea de 12.000.000 de dolari

Martin Katz Jewelers și Renee Strauss (proprietarul unui salon de rochii de mireasă din Beverly Hills) au creat cea mai scumpă rochie de mireasă din lume, aceasta fiind acoperită în totalitate de diamante ce aveau o valoare de 150 de karate. Rochia de mireasă a atins valoarea de 12.000.000 de dolari și a fost celebrată la expoziția din anul 2006 din hotelul Ritz-Carlton, Beverly Hills.

FOTO mireasa-perfecta.ro

 Rochia de mireasă care a costat 434.000 de dolari a fost purtată de Salma Hayek

Actrița Salma Hayek s-a căsătorit cu CEO-ul grupului PPR Francois-Henri Pinault în 2009 la Veneția, Italia. Rochia Balenciaga a lui Hayek, concepută de Nicolas Ghesquière, prezenta un corset cu decolteu în V adânc detaliat încrustat cu detalii prețioase.

FOTO fashionuer.com

Rochia de mireasă purtată de Lady Diana, din dantelă cu tentă de epocă

Memorabila rochie de mireasă a prințesei Diana, pe care a purtat-o când s-a căsătorit cu prințul Charles în anul 1981 a fost concepută de David și Elizabeth Eleanor. Rochia Dianei a fost creată din dantelă cu tentă de epocă și mătase ivory, fiind țesută de mână și împodobită cu 10.000 de perle și paiete cusute cu fir de aur.

Rochia Dianei a avut o trenă lungă de 7,5 metri şi a rămas considerată ca fiind una dintre cele mai scumpe rochii de mireasă ale acelor timpuri, cu toate că prețul acesteia nu a fost dezvăluit.

FOTO metro.co.uk

Candidata la titlul de cea mai frumoasă și sofisticată este rochia de mireasă Grace Kelly

Grace Kelly a îmbrăcat o rochia de mireasă, care pe lângă faptul că este considerată una dintre cele mai scumpe, candidează și la titlul de cea mai frumoasă și sofisticată rochie de mireasă, chiar comparativ și cu cele ale zilelor noastre. Această rochie de mireasă a fost creată de Helen Rose, fiind gândită pentru a scoate în evidență personalitatea distinsă a miresei prințului Rainer de Monaco. Rochia a fost croită din 90 de metri de mătase și peste 20 de metri de țesături de mătase, care au fost îmbinate într-un corsaj mulat pe corp. Mânecile lungi erau formate din dantelă de Valencia. Nunta acestora a a avut loc în anul 1956, atunci când rochia a fost estimată ca având prețul de 8.000 de dolari, un preț mic comparativ cu cele din zilele noastre (estimat la 63.000 de dolari în anul 2016, potrivit beyondgracekelly.com)

De la nunți regale, cum ar fi nunta Kate Middleton din 2011 cu Prințul William (Marea Britanie), până la celebrități și mirese de zi cu zi, rochia de mireasă Grace Kelly continuă să inspire.

Grace Kelly/ FOTO goodhousekeeping.com, beyondgracekelly.com

Rochia de mireasă îmbrăcată de Kate Middleton a fost estimată la 416.700 dolari

Kate Middleton a purtat o rochie de mireasă estimată la 416.700 dolari, fiind considerată și ea una dintre cele mai scumpe rochii de mireasă din istoria lumii. Designerul acestei rochii, Sarah Burton, a fost acuzat că această rochie a fost inspirată de rochia purtată de Grace Kelly în anul 1956. Rochia lui Kate a fost croită din mătase de Chatilly şi dantelă de Cluny, și a fost ţesută manual, pe trenă şi poalele rochii fiind aplicate tot manual cristale şi perle.

FOTO vanityfair.com

Rochia de mireasă a lui Catherine Zeta-Jones a costat 200.000 de dolari

O altă rochie de mireasă deosebită a fost a lui Catherine Zeta-Jones, pe care a purtat-o în anul 2000, atunci când s-a căsătorit cu actorul Michael Douglas. Această rochie a fost croită de designerul Christian Lacroix. Rochia a fost împodobită cu diamante care au fost cusute cu fir de aur. Rochia a costat 200.000 de dolari, ceea ce a reprezentat aproximativ 15% din valoarea totală a nunţii, potrivit mireasa-perfecta.ro

FOTO mireasa-perfecta.ro