Social

România a reușit imposibilul. Câte persoane s-au imunizat în centrul drive-through din Capitală

România a reușit imposibilul. Câte persoane s-au imunizat în centrul drive-through din Capitală

România a reușit să vaccineze un număr record de persoane. Zeci de milioane au primit prima doză de vaccin împotriva COVID-19 în centrul drive-through din Capitală. Cifra este impresionantă.

Andrei Baciu, om politic liberal, de profesie medic, care îndeplinește funcția de Secretar de Stat al Ministerului Sănătății în Guvernul Florin Cîțu, vine cu cifrele primei zile de vaccinare în centrul drive-through din Capitală.

România a reușit imposibilul: 509 persoane în primele 8 ore de la deschidere

„509 persoane în primele 8 ore de la deschidere. Adică o persoană pe minut! Acestea sunt cele mai recente cifre de la deschiderea primului centru drive-throught din Capitală. Chiar este un succes și le mulțumesc tuturor pentru implicare!

A fost alături de noi președintele Klaus Iohannis, care a transmis un mesaj foarte clar pentru toți românii: oricine se poate vaccina, fără birocrație și fără documente justificative! Ne bucurăm că șeful statului susține campania de vaccinare și se implică, alături de toți românii, pentru a depăși această perioadă. Cu cât vor fi mai multe persoane vaccinate, cu atât vom fi mai aproape de normalitate”.

Andrei Baciu: în centrele drive-through poți să îți aduci toți membrii familiei sau prietenii

„Nu uita! În centrele drive-through poți să îți aduci toți membrii familiei sau prietenii; nu ai nevoie de programare și nu contează dacă ai sau nu domiciliul în oraș; este folosit serul Pfizer/BioNTech, deci pot fi vaccinate toate persoanele peste 16 ani; dacă ai rătăcit adeverința de vaccinare, nu îți face griji! O poți descărca singur, după ce faci și rapelul, din platforma INSP – adulti.renv.ro.

Fii solidar și alătură-te campaniei de revenire la normalitate! Fii parte din echipa care luptă pentru combaterea pandemiei!”, transmite Andrei Baciu.