Lifestyle

Ronaldo, un tată în doliu: „Băiețelul nostru, ești îngerul nostru. Te vom iubi mereu”.

Ronaldo, un tată în doliu: „Băiețelul nostru, ești îngerul nostru. Te vom iubi mereu”.
Cristiano Ronaldo/Instagram

Ronaldo și partenera lui de viață, Georgina, anunțau în luna Octombrie că urmează să devină părinți de gemeni.

Starul fotbalului portughez – care este deja tată de patru copii era în culmea fericirii când a dezvăluit că așteaptă încă „un set” de gemeni cu partenera sa, Georgina Rodriguez.

Ronaldo, un tată în doliu

Astăzi, extrem de trist, Cristiano Ronaldo și iubita lui Georgiana au dat tuturor o veste tragică. Unul din gemenii pe care-i așteptau a murit. E vorba de un băiețel care nu a putut fi salvat la naștere. Trăiește doar fetița și se pare că ea este bine. Cel puțin așa reiese din mesajul cuplului, făcut public de fotbalist pe rețeaua socială.

Și Georgiana și Ronaldo trec în prezent prin cele mai cuplite momente pe care le poate resimți un părinte. Trebuie să depășească momentrul pentru a se concentra pe micuța care a venit pe lume și pe ceilalți copii pe care îi au.

În toamna anului trecut erau fericiți, făceau un anunț mare și sperau să-și țină copilașii în brațe în această primăvară.

„Suntem încântați să vă anunțăm că așteptăm gemeni”, au împărtășit sportivul, în vârstă de 36 de ani, și partenera lui, Georgina Rodriguez fanilor prin Instagram. „Inimile noastre sunt pline de dragoste – abia așteptăm să îi cunoaștem”, a mai transmis cuplul.

Fotografia care însoțește mesajul îl arată pe Ronaldo ținând imaginea unei ecografii, alături de Georgina.

Micuțul a murit la naștere

Georgiana a dus sarcina la termen, nu s-a petrecut nimic prematur. Și ea și Cristiano abia așteptau să vină momentul în care bebelușii vor veni pe lume. Ar fi avut în familie două perechi de gemeni… Eva și Mateo au deja 4 ani.

Din nefericire, acest moment a venit, însă băiețelul a încetat din viață la naștere.

Ronaldo a făcut tragicul anunț pe rețelele de socializare 

Cu cea mai profundă tristețe suntem nevoiți să anunțăm moartea băiețelului nostru nou-născut. Este cea mai mare durere pe care oricare părinte o poate simți. Doar nașterea fetiței noastre ne dă puterea să trăim acest moment cu puțină speranță și fericire.

Dorim să le mulțumim medicilor și asistentelor pentru profesionalismul, îngrijirea și sprijinul acordat. Întreaga familie este devastată, ca urmare a acestei pierderi și, cu amabilitate, cerem intimitate în acest moment dificil. Băiețelul nostru, ești îngerul nostru. Te vom iubi mereu”, a fost mesajul care i-a întristat și pe fanii fotbalistului.

Cristiano Ronaldo nu a dezvăluit mai multe detalii despre ce s-a întâmplat, dar reiese din mesajul lui că medicii au făcut tot ce le-a stat în putință ca nașterea să decurgă normal.

Manchester United, actualul club al lui Ronaldo și echipa în care și-a consolidat statutul de legendă a Premier League, a postat pe Instagram: „Durerea ta este durerea noastră. Trimitem dragoste și putere ție și familiei în acest moment”.

Odată cu venirea pe lume a fetiței, Cristiano Ronaldo a devenit tatăl a 5 copii: gemenii Eva Maria și Mateo (născuți de o mamă surogat), fetița lui și a Georgianei, Alana Martina în vârstă de 3 ani, și fiul lui cel mare, Cristiano Jr.- de 11 ani.