Diverse

Roșcații Casei Regale britanice, în poze rare. Lilibet, singura fată și ultima moștenitoare a genei ce dă „părul de foc.

Roșcații Casei Regale britanice, în poze rare. Lilibet, singura fată și ultima moștenitoare a genei ce dă „părul de foc.

Mulți, mulți ani s-a tot pus întrebarea dacă Harry este fiul Prințului Charles sau nu.

La un moment dat, prin 2013, s-a vorbit despre faptul că Palatul Buckingham, ca să oprească această bârfă, ar fi recurs și la testarea ADN. Ba a și comunicat că rezultatul a confirmat că Harry este copilul Prințului Charles.

Anul trecut, ziarul italian Il Giornale, a readus în atenție subiectul, un criminalist afirmând că, studiind chipurile lui Charles și Harry, a ajuns la concluzia că nu seamănă. Expertul nu a precizat, însă, ce fotografii a studiat. Dacă erau  poze cu Charles tânăr sau cu el de la această vârstă.

Fotografiile cu prinții Philip și Charles în tinerețe și Harry la o vârstă apropiată contrazic teoria că acesta nu ar semăna cu bunicul și tată său, că sunt total diferiți, așa cum susține criminalistul italian. Site-ul Rețete și Vedete a prezentat, în vara lui 2021, un colaj cu fotografiile Prințului Philip și a nepotului său, Harry. Ambii roșcați.

Și o fotografie cu Prințul Charles tânăr și fiul său, Harry, arată că există o asemănare fără echivoc între cei doi bărbați și că testul ADN chiar a fost efectuat. Gena părului roșcat nu e atât de pregnantă la prințul Charles ca la tatăl său, Philip.

Lilibet, clona tatălui ei, Prințul Harry. Au apărut primele fotografii, deși regina s-a opus vehement

Povestea a început atunci când o fotografie cu Lilibet la prima aniversare a fost publicată.

Fetița lui Meghan și a Prințului Harry  a tras atenția atunci când a împlinit un an și a participat la Jubileul reginei. A fost personaj principal în tabloidele din Marea Britanie.

Asemănarea lui Lilibet cu Prințul Harry a atras atenția, a titrat Mirror. Totodată, fanii ”regali” spun că fetița este o „clonă” a tatălui. Utilizatorii rețelelor de socializare au comparat fotografia lui Lilibet cu cea a tatălui ei, Harry, la aceeași vârstă, când acesta avea părul roșcat,  scriind că sunt „imaginea vie” unul, altuia.

Fiica ducelui și a ducesei de Sussex, căreia părinții îi spun și Lilly, a fost surprinsă de camerele foto și video, zâmbind, îmbrăcată într-o rochiță albastru deschis, cu o fundiță albă în păr, la un picnic aniversar organizat, pentru ea, la Frogmore Cottage.

Ziarele din Marea Britanie au scris și de faptul că regina s-a opus vehement ca nepoata ei să apară în fotografii care să fie făcute publice. Dar se vede că tineri părinți nu au ascultat. Harry și Meghan sunt cei care au publicat fotografia, realizată de fotograful și prietenul lor Misan Harriman.

Prințul Harry la vârsta de un an

Lilibet are părul de foc al tatălui și străbunicului ei

Au scris pe social media

Imediat au reacționat utilizatorii rețelelor de socializare, care, vigilenți, au remarcat rapid asemănările izbitoare dintre Lilibet și tatăl ei, comparând imaginea cu cea a lui Harry în vârstă de un an și spunând că familia regală s-a „clonat”, scrie mirror.

O persoană a scris: „Lilibet Diana seamănă cu tatăl ei, Prințul Harry„.

O altă persoană a postat două fotografii ale perechii cu părul roșcat asortat, scriind: „Lilibet, Lilibet este foarte frumoasă: Prințul Harry și fiica sa Lilibet fotografiați la aceeași vârstă„.

Un al treilea a adăugat alături de un emoji zâmbitor: „Prințul Harry s-a clonat singur. La mulți ani Lilibet Diana„.

Iar un al patrulea a scris pe Twitter: „Dacă nu cumva este imaginea fidelă a tatălui ei, cu părul roșcat cu tot„.

Foto: Tim Graham Photo Library via Getty Images