Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Rugaciunea care te fereste de BOALA! Rosteste-o si vei scapa de toate relele
Ezoteric

Rugaciunea care te fereste de BOALA! Rosteste-o si vei scapa de toate relele

Rugaciunea care te fereste de boala! Se spuna ca daca o rostesti cu credinta, te protejeaza si te scapa de toate relele.

Avand in vedere ca traversam o perioada dificila, este important sa stim cum putem sa ne rugam acasa, in timp de molima. Exita o rugaciune care este folositoare in astfel de momente!

Rugaciunea care te fereste de boala: Acatistul Sfântului Acoperământ al Maicii Domnului

373„Astăzi poporul cel binecredincios, luminat prăznuind, umbriți fiind prin venirea ta, Maica lui Dumnezeu, și căutând către prea cinstită icoana ta cu umilință grăim: Acoperă-ne pe noi cu cinstitul tău Acoperământ, și ne scapă de tot răul, rugând pe Fiul tău, Hristos Dumnezeul nostru, să mântuiască sufletele noastre.” (Troparul, glasul al 4-lea)

Izbăvește-ne pe noi din toate nevoile, ca să strigăm ție: Bucură-te, bucuria noastră

„Împărătesei celei alese mai înainte de veci, împărătesei celei mai înalte decât toată făptura cerului și a pământului, care a venit oarecând la rugăciune în biserica cea din Vlaherne și se ruga pentru cei din întuneric, acesteia și noi, cu credință și cu umilință, îi serbăm Acoperământul ei cel luminos. Iar tu, ca ceea ce ai putere nebiruită, izbăvește-ne pe noi din toate nevoile, ca să strigăm ție: Bucură-te, bucuria noastră; acoperă-ne pe noi de tot răul cu cinstitul tău Acoperământ!” (Primul Condac)

Comunicatul Patriarhiei Române

„Menționăm că în Biserică Sfânta Împărtășanie se pregătește și se administrează totdeauna în condiții de igienă totală, iar icoanele sunt frecvent igienizate. Cei care se tem în această perioadă de îmbolnăvire pot evita temporar sărutarea icoanelor din biserică, însă pot săruta icoanele din propria casă”, este transmis în comunicat, care adaugă că persoanele care nu se pot împărtăși pentru că sunt deja bolnave li se recomandă să guste acasă din Agheasma Mare, primită de la biserică în ziua de Bobotează.

Este arma cea mai tare, vistierie care niciodată nu se goleşte, bogăţie nesecată

„Rugăciunea este arma cea mai tare, vistierie care niciodată nu se goleşte, bogăţie nesecată, liman fără valuri, temelia păcii, rădăcină, izvorul, mama tuturor bunătăţilor, mai puternică decât o împărăţie”, spunea Sfântul Ioan Gură de Aur, informeaza Capital.