Info Actual > Ezoteric > Rugăciunea pe care trebuie să o rostești pe 27 Decembrie. Vă ajută să depășiți toate momentele grele din viață!
Ezoteric

Rugăciunea pe care trebuie să o rostești pe 27 Decembrie. Vă ajută să depășiți toate momentele grele din viață!

Rugăciunea pe care trebuie să o rostești pe 27 Decembrie. Vă ajută să depășiți toate momentele grele din viață!

Din cuprinsul articolului

Rugăciunea pe care trebuie să o rostești pe 27 Decembrie. Vă ajută să depășiți toate momentele grele din viață! Biserica Ortodoxă Românî îl sărbătorește astăzi, în a treia zi de Crăciun, pe Sfântul Ștefan.

În această zi, peste 450.000 de români îşi serbează onomastica, cei mai mulți fiind bărbați, aproximativ 330.000, în timp ce 120.000 sunt femei care poartă nume derivate din Ștefan, respectiv Ștefania, Ștefana, Fănica, Fănuța și Fana, potrivit realitatea.net.

Rugăciunea pe care trebuie să o rostești pe 27 Decembrie. “Sfinte mare mucenice al lui Hristos Ştefane, cel ce ai preaslăvit pe Dumnezeu în trupul tău de mucenic, nu ne trece cu vederea pe noi, cei cuprinşi de ispite şi de nevoi, ci te roagă Preamilostivului Dumnezeu ca să împace lumea aceasta şi să depărteze de la noi pe tot vrăjmaşul pornit asupra noastră, pentru păcatele noastre.

Roagă-te pentru noi, sfinte al lui Dumnezeu, cu aceeaşi căldură cu care te-ai rugat pentru ucigaşii tăi! Roagă-te să depărteze de la noi tot păcatul, ispita, necredinţa, necazul, boala şi mustrarea Lui cea dreaptă şi să ne apere pe noi, poporul Său.

Ca prin rugăciunile tale fiind mântuiţi, să lăudăm nespusa bunătate a lui Dumnezeu în vecii vecilor. Amin!”

Fără certuri și fără călătorii

Se spune că în ziua de 27 decembrie nu sunt recomandate drumețiile montane și deplasările în zone izolate. Deși tradiția spune că sfântul ne protejează, călătoriile în această zi sunt considerate o sfidare la adresa sa.

Totodată, având în vedere că este o zi de sărbătoare, nu se face curățenie în casă și nu se spală haine.

Și certurile sunt interzise, indiferent de cine are dreptate. Iar o altă superstiție zice că persoanele care nu s-au împăcat în Ajunul Crăciunului cu cei cu care au avut probleme tot anul, mai au o șansă de Sfântul Ștefan.

Reconcilierele sunt mai puternice și mai durabile dacă se fac în această zi.