Info Actual

Info Actual > Showbiz > S-a aflat adevărul. De ce a fugit Harry în America? Se săturase să fie „roata de rezervă”
Showbiz

S-a aflat adevărul. De ce a fugit Harry în America? Se săturase să fie „roata de rezervă”

S-a aflat adevărul. De ce a fugit Harry în America? Se săturase să fie „roata de rezervă”

S-a aflat adevărul. Gurile rele spun că Meghan a plănuit retragerea din Casa Regală, însă lucrurile stau cu totul diferit. Istoricul Robert Lacey a spus adevărul. Nimeni nu se aștepta la asta.

Harry și Meghan Markle s-au retras din Casa Regală în luna martie a anului trecut, iar de atunci au apărut tot felul de suspiciuni despre plecarea lor. Legat de acest subiect extrem de controversat, istoricul Robert Lacey a dezvăluit că prințul Harry s-a săturat să fie „roata de rezervă” a lui William. Prințul de Wales a dorit „să plece de la Palat și să înceapă o nouă viață” departe de familia regală.

 

„A rămâne în sistemul regal înseamnă să te supui celor mai în vârstă decât tine”, a spus istoricul regal. O altă sursă apropiată de cuplu a pretins că se bucură de oportunitatea de a avea proiecte aproape de inima lor și de a-și atinge „visul” de a fi independenți din punct de vedere financiar. „Meghan și Harry au făcut un salt uriaș pentru a începe noua lor viață”, a susținut sursa, continuând: „În ciuda a tot ce s-a întâmplat, ei nu regretă mutarea în SUA”.

Harry planuise evadarea cu mult timp înainte de a o cunoaşte pe Meghan

„Le place mult ceea ce fac, mai ales că se pot concentra pe proiecte și cauze importante pentru ei. A fost întotdeauna visul lor să fie independenți din punct de vedere financiar și să își clădească propriul drum. „Harry face în cele din urmă ceea ce își dorise de ani de zile, chiar înainte de a o cunoaşte pe Meghan”, a mai spus sursa.

Meghan Markle și prințul Harry se descurcă fără ajutorul financiar al Casei Regale

De când s-au mutat în SUA, Meghan Markle și prințul Harry, care locuiesc în prezent în conacul lor de 14 milioane de dolari din California, împreună cu fiul lor Archie, se descurcă fără ajutorul financiar al Casei Regale. Ei au semnat un acord de podcast profitabil cu Spotify în valoare de până la 30 de milioane de lire sterline.

Cuplul produce și găzduiește propriile emisiuni ca parte a noului format Archewell Audio – care a început cu un „film special de vacanță” pe care îl vor dedica publicului din întreaga lume.

Spotify nu a dezvăluit valoarea contractului

Spotify nu a dezvăluit ce valoare are contractul, dar serviciul de streaming a convenit un acord de 75 milioane lire sterline (100 milioane dolari) cu comediantul american Joe Rogan în luna mai.

Acordul vine la doar câteva luni după ce membrii familiei au convenit un parteneriat de 100 de milioane de lire sterline cu Netflix și la câteva zile după ce Meghan a investit într-o afacere cu lapte de ovăz, promovată ulterior gratuit de vecina ei din LA, Oprah Winfrey, scrie Daily Mail.