Lifestyle

S-a aflat! Anna Lesko nu a mai putut ascunde motivul divorţului

S-a aflat! Anna Lesko nu a mai putut ascunde motivul divorţului

Anna Lesko şi Adrian, tatăl copilului său, nu mai sunt împreună de mai bine de un an, însă nici unul dintre ei nu a dorit ofere detalii despre motivele care au dus la separarea lor. Se pare însă că frumoasa cântăreață nu a mai rezistat şi a ales să recunoască tot.

Anna Lesko, cântăreață, pictoriță, de origine etnică ucraineană din Republica Moldova, stabilită în Români,  a explicat, în cadrul unui interviu  la Digi 24, de ce mariajul cu Adrian a luat sfârșit atâd de brusc.

Anna Lesko: „Problema am semnalat-o eu”

„Nu mai privim în aceeaşi direcţie. Mergem aşa frumos, dar nu-mi mai place. Eu sunt o femeie care trăieşte. Nu zic că Adrian nu, dar nu a fost el pregătit pentru chestia asta. El nu a avut nimic de reproşat, nici eu nu am ce să-i reproşez, dar problema am semnalat-o eu, eu am simţit-o”.

„Eu nu vreau să treacă nicio zi pe lângă mine aşa…”

„Şi eu nu vreau să treacă nicio zi pe lângă mine aşa… pur şi simplu, să treacă. Eu vreau să simt, eu vreau să trăiesc, îmi place mult emoţia, îmi place să fiu efervescentă, îmi place să dau enorm din partea mea, nu să fiu cumva la jumătate de măsură.(…) Ne-am apropiat foarte tare, am împărţit scena împreună, drumurile le făceam împreună, casa împreună, problemele împreună, totul împreună. El DJ, eu cântăreaţă. Nu merge, se macină foarte mult, se uzează enorm. Ne-am înţeles foarte bine, am avut o poveste de dragoste foarte frumoasă, dar s-a dus”, a mărturisit Anna Lesko pentru sursa citată.