Lifestyle

S-a aflat! Cine este nouă iubită a lui Răzvan Simion!

S-a aflat! Cine este nouă iubită a lui Răzvan Simion!

S-a aflat cine este nouă iubită a lui Răzvan Simion, chiar dacă a fost destul de discret după despărțirea de Lidia Buble. Cei doi sunt împreună din vara anului trecut, dar abia acum și-au făcut publică relația.

Răzvan Simion și Ludia Buble s-au despărțit după o relație de cinci ani, iar acum fiecare își vede de drumul său. Se pare că soarele a răsărit pe strada vedetei de la Antena 1 mai repede decât s-ar fi așteptat. Prezentatorul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” are o nouă iubită, pe Daliana Răducan.

Daliana Răducan nu este străină de televiziune

Cea cu care Răzvan Simion a înlocuit-o pe Lidia Buble este Daliana Răducan, nefiind străină de televiziune. Daliana a făcut parte din echipa ”Visuri la cheie”, emisiunea de la PRO TV, fiind arhitect și designer de interior. Cea care l-a dat de gol și a făcut public cine este femeia misterioasă a fost chiar fiica prezentatorului și se pare că, se și înțelege de minune cu noua parteneră de viață a tatălui său.

Cei doi au mai fost surprinși împreună, dar prezntatorul de la Antena 1 nu a vrut să declare nimic despre noua lui relație.

„Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, așa se descrie iubita vedetei pe site-ul pe care îl are.

Răzvan Simion și Daliana Răducanu au fost surprinși împreună, în Istanbul, imediat după despărțirea de Lidia Buble, dar vedeta de la Antena 1 a negat că ar avea o relație atunci. Cei doi formează un cuplu de aproximativ nouă luni.

Răzvan Simion și Lidia Buble s-a despărțit de comun acord

Răzvan Simion și Lidia Buble s-a despărțit de comun acord, iar separarea au anunțat-o abia la începutul lunii iunie. Chiar dacă au încheiat relația, cei doi continuă să colaboreze pe plan profesional.

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pt că mi au oferit prea mult ori prea puțin dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipa și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni.

Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt înțelept”, a transmis Răzvan la momentul respectiv, potrivit Viva.

Sursă FOTO: VIVA