Info Actual

Info Actual > Showbiz > S-a aflat, în sfârșit! Ce salariu încasează Cabral la Pro TV?
Showbiz

S-a aflat, în sfârșit! Ce salariu încasează Cabral la Pro TV?

S-a aflat, în sfârșit! Ce salariu încasează Cabral la Pro TV?

S-a aflat, în sfârșit! Ce salariu încasează Cabral la Pro TV? Unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV, Cabral prezintă, de ceva timp, show-ul ”Ce spun românii”, la Pro TV. Emisiunea a debutat cu îndrăgitul prezentator în anul 2015. Potrivit Cancan, Cabral ar primi lunar o remunerație de 10.000 de euro ca prezentator TV.

259În trecut, Cabral a avut o firmă, Kiai Magic SRL, care era specializată în comerțul cu amănuntul în magazine. Din păcate, însă, vedeta nu a reușit să dea lovitura în afaceri. Acesta a avut pierderi de aproape 100.000 de euro în ultimii zece ani.

Anul trecut, în luna septembrie, show-ul a împlinit deja…1000 de ediții! Cabral consideră că, dacă faci ceea ce-ți place, și banii vor fi pe măsură.

„Am ajuns la 1.000. Complet neașteptat pentru mine, recunosc. Am ajuns la 1.000 la bătaie cu emisiuni care inițial păreau a fi mult mai pe placul publicului. Am ajuns la atât de multe emisiuni fără să difuzăm certuri, scandaluri ori cuvinte urâte.

S-a lipit de noi un public frumos, cu mulți copii, cu oameni cărora le place să râdă și să se relaxeze în familie ori printre prieteni. Dacă mă întrebi cum am ajuns la 1.000, o să-ți zic simplu că sunt extraordinar de… glumesc. Emisiunea iese așa pentru că suntem o echipă foarte mișto, pusă pe treabă și căreia îi place ce face.

Și pentru că am avut noroc să ne vină în studio familii frumoase, oameni calzi și relaxați… Și le mulțumim în fiecare zi celor care ne urmăresc. Și… da, îi invităm în continuare să-și ia familiile și să vină la emisiune”, a mărturisit Cabral.