Info Actual

Info Actual > Showbiz > S-a aflat, în sfârșit! Cu ce actor celebru a fost înșelat Mike Tyson?
Showbiz

S-a aflat, în sfârșit! Cu ce actor celebru a fost înșelat Mike Tyson?

S-a aflat, în sfârșit! Cu ce actor celebru a fost înșelat Mike Tyson?

S-a aflat, în sfârșit! Cu ce actor celebru a fost înșelat Mike Tyson? Pugilistul a dezvăluit recent că şi-a găsit soţia, actriţa Robin Givens, cu care a fost căsătorit între 1988 şi 1989, în pat cu Brad Pitt. Totul se întâmpla în urmă cu 30 de ani.

Cei doi au fost căsătoriţi doar pentru un an, iar boxerul a aflat despre infidelitatea soţiei sale chiar în ziua în care urma să depună actele de divorţ. Acesta s-a răzgândit, în ultima clipă, şi s-a decis să aibă o ultimă încercare de împăcare cu Robin. A parcat maşina în faţa apartamentului ei şi a aşteptat-o ​​să vină acasă, dar a avut parte de o surpriză. Robin nu a sosit singură, ci împreună cu Brad Pitt, care avea pe atunci 26 de ani.

Pugilistul i-a lăsat să intre în apartament. După un timp, a intrat în cameră, iar Brad şi soţia lui erau în pat. Sportivul susţine că dacă nu ar fi fost întrerupţi cei doi ar fi întreţinut relaţii intime. Tyson a reuşit să se stăpânească și să nu îl ia la bătaie pe Brad Pitt. „Brad era speriat de moarte. Trebuia să îi vedeţi faţa pe care o avea când m-a văzut. M-a implorat să nu îl lovesc’’, a declarat boxerul.

Deşi Mike a făcut această poveste publică, Brad Pitt nu a vorbit niciodată despre acest subiect, însă fosta sa soţie, Robin Givens, a făcut-o. Ea a susținut că o parte din poveste e adevărată, dar că soțul său nu a găsit-o niciodată în pat cu Brad Pitt.

Cu toate acestea, au trecut ani buni de atunci, iar luptătorul a trecut peste acea întâmplare. „Dar oricum, ne-am cunoscut și… e un tip foarte de treabă”, a mai mărturisit el.