Lifestyle

S-a aflat! Menajera lui Alex Bodi a făcut mărturisiri mincinoase despre bătăile Biancăi Drăgușanu: ”În fața judecătorilor nu va putea minți”

S-a aflat! Menajera lui Alex Bodi a făcut mărturisiri mincinoase despre bătăile Biancăi Drăgușanu: ”În fața judecătorilor nu va putea minți”

Cu câteva zile în urmă, menajera lui Alex Bodi a declarat că nu ar fi văzut niciodată urme de violență pe corpul Biancăi Drăgușanu și nici nu ar fi ajutat-o pe blondină să iasă din casa afaceristului. Se pare că aceasta ar fi mințit cu nonșalanță despre acest subiect, după cum susține fosta soție a lui Bodi, care este de părere că angajata a fost manipulată de controversatul om de afaceri.

Războiul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi este departe de a se fi terminat! După ce fosta asistentă TV a făcut pubice imaginile în care era desfigurată din cauza bătăilor primite de la fostul soț, acum a început să iasă la iveală din ce în ce mai multe detalii șocante.

Bianca Drăgușanu susține că aceste detalii înfiorătorea ar putea fi confirmate de menajera fostului ei soț, Alex Bodi, care ar fi fost prezentă la toate scenele de violență, dar se pare că angajata a declarat că ea nu ar fi fost martoră niciodată la niciun episod de agresiune, între cei doi.

Menajera lui Alex Bodi a făcut mărturisiri mincinoase despre bătăile Biancăi Drăgușanu

Fosta soție a lui Alex Bodi, deranjată de declarațiile menajerei, a mărturisit că are dovezi prin care poate demonstra că angajata a făcut mărturisiri mincinoase, susținând că a fost martoră și că a și compătimit-o pentru starea în care a adus-o Bodi. Bianca Drăgușanu a mai declarat că menajera controversatului om de afaceri a mințit deoarece a fost manipulată de afacerist.

„Eu intuiam că ea are de gând să mintă fiind menajera lui. Culmea este că eu le-am făcut cunoștință. Prima oară mi-a făcut curățenie mie, apoi am dus-o la el. Cea ce a omis doamna este că declarațiile dânsei nu se prea potrivesc cu declarațiile ce mi le-a făcut mie în particular, când îmi plângea efectiv de milă. La două săptămâni după nefericitul incident la care ați văzut cu toții ce am pățit, ea a venit la mine acasă și s-a mărturisit. M-a compătimit. Dacă nu-și aduce aminte ce a spus, eu am niște dovezi la ce spune.  În cas amea am și eu câteva obiective de înregistrare în care doamna menajeră spune total diferit de ceea ce a declarat ieri”, a spus Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.

„A spus așa ”Nu-mi vine să cred, mamă, cât te-a nenorocit. Eu era să mor când te-am văzut în halul ăla”. Dacă cumva își aduce aminte ar fi bine, pentru că în fața judecătorilor nu va putea minți”, a mai spus blondina, potrivit Antena Stars.