Info Actual

Info Actual > Showbiz > S-a aflat secretul! Artist celebru, vindecat de coronavirus în doar patru zile
Showbiz

S-a aflat secretul! Artist celebru, vindecat de coronavirus în doar patru zile

S-a aflat secretul! Artist celebru, vindecat de coronavirus în doar patru zile

S-a aflat secretul! Artist celebru, vindecat de coronavirus în patru zile. Daniel Dae Kim a povestit pe pagina sa de Facebook cum au reușit medicii să îl vindece. Actorul, cunoscut ma ales din pelicula „Lost”, a împărtășit urmăritorilor săi și combinația de medicamente care l-a ajutat în însănătoșirea sa.

El a declarat că medicamentele pe care le-a luat au fost Tamiflu,  Azithromycin sau Z-Pak şi hidroxiclorochina, pe lângă un inhalator. „Sunt fericit să spun că progresul meu a continuat și simt că am revenit la normal. Mă număr printre cele 80% dintre cazurile diagnosticate pozitiv și în care nu a fost nevoie de spitalizare”, a mărturisit acesta. Momentan, actorul se află în izolare în Hawaii.

Daniel Dae Kim a fost testat pozitiv pe 18 martie, după ce a avut simptome ca și dureri în gât și febră. Acesta și-a revenit  în doar câteva zile. Actorul a vrut să îi ajute pe toți cei care ar putea contacta coronavirus. „Consider că arma secretă a fost hidroxiclorochina. Este un medicament pentru combaterea malariei și a fost folosit cu succes în Coreea de Sud pentru acest virus. Acesta este și medicamentul menționat de președintele Trump.”, a spus acesta în video-ul de pe Facebook.

Actorul a fost plecat la New York pentru filmări, însă când s-a întors în Hawaii și-a dat seama că are simptomele virusului. El a fost testat în Honolulu, după ce a decis să intre voluntar în carantină. „Din fericire, nu a fost ceva de viață și de moarte pentru mine, a adăugat el.