Actual Showbiz

S-a făcut dreptate! Johnny Depp a câștigat procesul cu Amber Heard. Judecătorii au decis: acuzațiile sunt false

S-a făcut dreptate! Johnny Depp a câștigat procesul cu Amber Heard. Judecătorii au decis: acuzațiile sunt false

Johnny Depp a câștigat procesul de defăimare împotriva fostei soții Amber Heard. Un juriu format din șapte persoane a ajuns la un verdict după şase săptămâni de mărturii susţinute de ambele părţi. Jurații i-au dat dreptate lui Johnny Depp și au dat verdictul că afirmațiile făcute cu privire la acesta au fost „false”, relatează BBC. Conform juraților, Heard a acționat cu „răutate” împotriva fostului soț.

S-a făcut dreptate! Johnny Depp a câștigat procesul cu Amber Heard. Judecătorii au decis: acuzațiile sunt false

Actorul a dat-o în judecată pe fosta sa parteneră pentru defăimare şi a cerut despăgubiri în valoare de 50 de milioane de dolari. La rândul ei, Amber Heard a intentat un contra-proces de 100 de milioane de dolari, argumentând că starul hollywoodian a comis un act de defăimare atunci când a calificat-o drept mincinoasă.

Procesul de defăimare  început în luna aprilie, iar jurații au fost prezenți la peste 100 de ore de mărturii.

Depp nu a participat la ședința în care se va pronunța verdictul, fiind în Regatul Unit pentru „angajamente programate anterior”.Așa cum am publicat cu două zile în urmă, Depp s-a reapucat de muzică, iar în weekend a fost prezent în două concerte la Londra.

În sala de judecată pentru verdict a fost prezentă doar  Amber Heard.

Actorul Johnny Depp a respins categoric în faţa juraţiilor acuzaţiile de violenţă formulate de fosta lui soţie Amber Heard şi a spus că afirmaţiile acesteia „l-au şocat profund”.

„Nu am lovit-o niciodată pe Amber Heard şi nici pe vreo altă femeie în toată viaţa mea”, a declarat starul hollywoodian. Acuzaţiile lui Amber Heard sunt „odioase şi deranjante” şi „nu sunt bazate pe niciun fel de adevăr”.

Heard și Depp s-au cunoscut în 2009 și au fost căsătoriți între 2015 și 2016. Cei doi s-au căsătorit cu în cadrul unei ceremonii secrete ce a avut loc la casa actorului din Los Angeles.

Insula privată pe care o deţine este unul dintre locurile preferate ale actorului de pe întreg pământul, după cum el însuşi dezvăluia, în cadrul unui interviu, în urmă cu câţiva ani.

„Nu cred că am mai văzut vreodata un loc atât de pur şi de frumos. Odată ce ajungi acolo, simţi cum pulsul îţi scade cu aproape 20 de bătăi ale inimii pe minut. Simţi o libertate de nedescris. Este simplitatea de care toţi avem nevoie”, spunea Johnny Depp pe atunci.