Showbiz

S-au aflat zodiile sub care s-au născut miliardarii lumii. Care e prima în top și care e ultima

S-au aflat zodiile sub care s-au născut miliardarii lumii. Care e prima în top și care e ultima
topiasi.ro

S-a aflat în ce zodie au venit pe lume cei mai bogați oameni. Acest lucru a putut fi posibil ca urmare a unui studiu recent al celebrei reviste Forbes.

Astrologii spun că în funcție de zodia în care te-ai născut, poți afla cât de bogat ai putea fi.

Miliardarii lumii și-au împărțit semnele zodiacale și astfel s-a alcătuit un top din care transpare care este cea mai bună zodie pentru avere.

Urmare a studiului făcut de Forbes, rezultatele au fost de ajutor la întocmirea acestui Top al Zodiilor Bogaților.

Cea mai bănoasă zodie este Balanța

27 dintre miliardarii lumii s-au născut sub semnul zodiei Balanța. Din numărul celor 27 de miliardari, revista Forbes menționează pe: Alice Walton, Ralph Lauren, Liliane Bettencourt, Ștefan Persson.

Se pare că și cei născuți în zodia Peștilor sunt foarte norocoși când vine vorba de bani, aceștia ocupând locul 2 în topul celor mai bogați oameni din lume. Din lista de 22 de miliardari “Pesti” menționăm pe Michael Dell,  Bernard Arnault, Rupert Murdoch.

Zodiile Taur, Rac și Leu sunt reprezentate, în cadrul studiului, de un număr de 20 de miliardari. Aceștia ocupă în top locul 3. Raci convinși sunt Richard Branson și Elon Musk , iar Mark Zuckerberg și David Koch sunt Tauri cărora nimic nu le stă în cale. Totodată, Larry Ellison și Serghei Brin, născuți în zodia Leului nu pot fi înfrânți.

Alți 16 miliardari sunt Scorpioni. Dintre ei fac parte  Bill Gates, Laurene Powell Jobs, Wang Jianlin.

Un număr de 15 miliardari sunt Gemeni și Berbeci. Astfel, Jim Walton, Steve Ballmer, Amancio Ortega și Mukesh Ambani sunt născuți în zodia Berbecului,  iar David Thompson este născut în zodia Gemenilor.

Vărsătorii și Fecioarele nu se lasă nici ei mai prejos în privința veniturilor

Astfel, numărul acestora se ridică la  12, printre ei fiind nominalizați: Warren Buffet (un mare investitor, om de afaceri și filantrop american), Michael Bloomberg (magnat financiar, politician și filantrop american), Paul Allen și Jack Ma, fondatorul celebrului AliBaba, potrivit retetesivedete.ro

La coada topului sunt miliardarii născuți în Săgetător și Capricorn

Simon Reuben și Abigail Johnson se află printre cei 8 miliardari ai lumii care s-au născut  sub semnul zodiacal Săgetător.

Săgetătorul se află la egalitate cu Capricornul, tot cu 8 nume extrem de cunoscute. Printre aceștia se numără și miliardarul Jeff Bezos.