Info Actual

Info Actual > Diverse > Sănătate la pahar! Topul băuturilor benefice pentru organism. Zeci de avantaje surprinzătoare
Diverse

Sănătate la pahar! Topul băuturilor benefice pentru organism. Zeci de avantaje surprinzătoare

Sănătate la pahar! Topul băuturilor benefice pentru organism. Zeci de avantaje surprinzătoare

Sănătate la pahar! Topul băuturilor benefice pentru organism. Astăzi îți spunem care sunt cele mai sănătoase băuturi pentru organism. Au beneficii extraordinare și cu siguranță nu o să te mai desparți de ele

Organismul are capacitatea de a elimina o cantitate mare de toxine din alimente și poluare. Dar atunci când îl supraîncărcăm, acesta nu mai funcționează corect și necesită un impuls pentru detoxifiere.Detoxifierea corpului este o modalitate de întinerire, curățare, reînnoire și reîncărcare, astfel încât să își poată îndeplini funcțiile în mod corespunzător.

Deși o dietă bună și obiceiuri sănătoase susțin detoxifierea, putem lua în considerare și câteva băuturi sănătoase care, datorită proprietăților lor, sunt ideale pentru curățarea și detoxifierea organismului.

Topul băuturilor benefice pentru organism

Apă

Este cea mai sănătoasă băutură dintre toate; este sursa vieții. Apa este importantă pentru digestie, absorbția nutrienților și eliminarea deșeurilor. Este, de asemenea, o componentă esențială a sângelui. Puteți adăuga bucăți de fructe și legume pentru a schimba gustul și imaginea băuturii dvs., în cazul în care nu sunteți cel mai „fan”.

Suc de rodii

Acest fruct este o sursă puternică de antioxidanți și agenți antiinflamatori. Profitați când rodiile sunt în sezon, deoarece sucul lor procesat are zahăr și substanțe chimice conservante care vă afectează sănătatea.

Suc de legume proaspete

Dacă nu vă plac legumele și salatele, acesta este cel mai bun mod de a începe să vă obișnuiți organismul. O mega salată într-un pahar! Combină morcovi, murături, „țelină” și frunze verde închis cu fructe și bucură-te de combinația care îți place cel mai mult. Evitați sucurile de legume conservate – sunt bogate în sodiu.

Smoothie

Vrei un smoothie, dar conținutul ridicat de zahăr, grăsimi și lapte nu te atrage? Ei bine, încearcă ceva inedit. În acest fel aveți ocazia de a combina super-alimente, fructe, legume, nuci și semințe pentru a crea o masă completă, echilibrată și sănătoasă. Totul într-un pahar! Adăugați fructe de pădure, iaurt, lapte de migdale sau semințe și nuci … Acum bucurați-vă!

Suc de lămâie

Acest suc face mult bine: vă ajută digestia, vă alcalinizează sângele și vă curăță ficatul. Adăugați sucul unei lămâi într-un pahar cu apă și lăsați-vă captivați de gustul său răcoritor.

Ceai de ghimbir și turmeric

Această combinație calmează sistemul digestiv și reduce inflamația articulațiilor. Cum să o faceți? Încălziți apa, adăugați bucăți de ghimbir și curcuma, scoateți-o de pe foc și lăsați infuzia să se odihnească. Se strecoară și se bea fierbinte sau rece.

Suc de sfeclă

Acest suc ajută la scăderea tensiunii arteriale, crește energia și crește fluxul de sânge către creier. Este mai sănătos să-l preparați acasă, cu un storcător și cu sfeclă crudă. Nu uitați: sucurile îmbuteliate conțin substanțe chimice conservante și sodiu care sunt nesănătoase.