Info Actual > Showbiz > Sarah Jessica Parker, așa cum nu credei că o să vezi vreodată. Dovada că timpul nu iartă pe nimeni!
Showbiz

Sarah Jessica Parker, așa cum nu credei că o să vezi vreodată. Dovada că timpul nu iartă pe nimeni!

Sarah Jessica Parker, așa cum nu credei că o să vezi vreodată. Dovada că timpul nu iartă pe nimeni!

Sarah Jessica Parker, așa cum nu credei că o să vezi vreodată. Foarte naturală și departe de farmecul personajului ei Carrie Bradshaw, actrița Sarah Jessica Parker a fost văzută cu o înfățișare neobișnuită la o cină cu prietenii din New York.

Sarah Jessica Parker a fost văzută pe străzile din New York purtând un look complet neobișnuit. Fanii, atât de obișnuiți să vadă actrița Sex and The City cu părul lăsat și bucle blonde strălucitoare, au descoperit-o de data aceasta purtând părul gri natural, care i-a dat un aspect foarte diferit decât de obicei.

Parker, în vârstă de 56 de ani, a fost fotografiată în timp ce lua masa duminica, la restaurantul luxos Anton din centrul orașului New York. A fost însoțită de prietenul ei, gazda Andy Cohen, și de o a treia persoană. Se pare că toți trei erau bine concentrați asupra conversației lor.

Interpreta Honeymoon in Vegas, binecunoscută pentru ținutele sale, a purtat o bluză albastră fără mâneci, potrivită pentru temperaturile ridicate care sunt raportate în New York și un colier de argint.

Parker și partenerele sale din Sex and The City, Cynthia Nixon și Kristin Davis, au fost văzute pe străzile din New York în ultima vreme cu ocazia filmării remake-ului serialului HBO Max, care va avea 10 episoade, care până acum nu are dată de lansare.

„Seria le va urmări pe Carrie, Miranda și Charlotte, care au trecut prin realitatea complicată a vieții și a prieteniei la 30 de ani și sosirea lor într-o realitate și mai complicată a vieții și a prieteniei la 50 de ani”, spune un rezumat al argumentului lansat ultima dată Ianuarie.