Info Actual

Info Actual > Social > Scandal în fața Institutului ”Marius Nasta”! Diana Șoșoacă: ”Cum vă simțiti când vedeți că oamenii mor sub conducerea dumneavoastră”
Social

Scandal în fața Institutului ”Marius Nasta”! Diana Șoșoacă: ”Cum vă simțiti când vedeți că oamenii mor sub conducerea dumneavoastră”

Scandal în fața Institutului ”Marius Nasta”! Diana Șoșoacă: ”Cum vă simțiti când vedeți că oamenii mor sub conducerea dumneavoastră”

Duminică seara, la Institutul ”Marius Nasta” din Capitală, a izbucnit un incendiu. Șapte pacienți au fost evacuați, iar zeci de pompieri se află la fața locului. Diana Șoșoacă a spus despre ministrul Sănătății că ar trebui să-și dea demisia.

Incendiul a izbucnit din cauza unui ventilator aflat pe unitatea mobilă ATI de la Spitalul Marius Nasta. Fumul a fost văzut în jurul orei 22.30 și au fost alertate autoritățile.

Șapte pacienți COVID se aflau în interiorul unității. Aceștia au fost evacuați și mutați în alte secții. Raed Arafat, șeful DSU, a spus că nu a fost vorba despre un incendiu. El a vorbit despre cinci pacienți intubați și doi pe ventilație non invazivă.

Diana Șoșoacă, despre incidentul de la Marius Nasta

Diana Șoșoacă, după ce a ajuns la Institutul ”Marius Nasta” din Capitală, a început să-l ia la întrebări pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

”Domnule ministru, câți oameni trebuie să mai moară până să vă dați demisia. Vorbiți de decență când tot poporul vă cere demisia și nu ați avut decența să răspundeți la solicitarea poporului român? Cum vă simțiti când vedeți că oamenii mor sub conducerea dumneavoastră. Nu vă simțiti vinovat pentru cei 22 de morți de la Balș?” a țipat senatoarea Șoșoacă spre ministrul Voiculescu, care a fugit de ea, înconjurat de bodyguarzi.

Senatoarea a precizat că va face plângre penală pentru că ar fi fost bruscată.

”Voi face plângere penală pentru că am fost bruscată!” a spus senatoarea după ce gărzile de corp din curtea spitalului nu au lăsat-o să ia legătura cu ministrul Vlad Voiculescu, potrivit Antena 3.