Info Actual > Showbiz > Scandal în teatru! Bebe Cotimanis, dat afară de la Teatrul din Pitești!
Showbiz

Scandal în teatru! Bebe Cotimanis, dat afară de la Teatrul din Pitești!

Scandal în teatru! Bebe Cotimanis, dat afară de la Teatrul din Pitești!

Scandal în teatru! Bebe Cotimanis, dat afară de către Nicolae Poghirc, managerul Teatrului „Alexandru Davila” din Pitești! În ciuda faptului că cei doi au fost buni prieteni, acum situația pare fără de rezolvare.

Cunoscutul actor Bebe Cotimanis îl acuză pe Poghirc că i-a suspendat, în mod intenționat, mai multe spectacole. Motivul acestor suspendări, crede actorul, este acela de a-l putea pensiona.

„Dânsul mi-a dat o notă prin care mă scoate la pensie, considerând că n-are nevoie Teatrul «Davila» de Cotimanis. Are nevoie de Poghirc, probabil, mai mult. Trebuie să mă duc să semnez încetarea contractului. N-am de gând să mă duc, până una-alta. Oricum, e un audit pe teatru acum, sper să iasă bine dl. şef-general. (…) Mi-a suspendat spectacolul la Teatrul Naţional. Am avut «Old Love-ul» luat prin impresar de la teatrul nostru şi 400 de persoane au fost trimise acasă de la TNB, sala era arhiplină”, a declarat Cotimanis pentru Jurnalul de Argeș.

Conflictul dintre cei doi s-a iscat de la încetarea contractului de muncă al actorului, odată cu împlinirea vârstei de 65 de ani, în luna februarie. De asemenea, se apropie și încheierea contractului de management al lui Nicolae Poghirc, pe 23 martie.

Pe de altă parte, Nicolae Poghirc susține că lumea nu a prea venit la spectacolele în care a jucat Cotimanis. El spune și că actorul a absentat de la anumite activităţi ce ţin de teatru. „Eu sunt cel care l-a adus pe Cotimanis la Piteşti şi l-am adus pentru că are notorietate. (…) E un actor cu notorietate. S-a dovedit şi aici, deşi n-am avut săli arhipline de fiecare dată, cu toată notorietatea pe care o are, n-am reuşit să umplem sălile”, a declarat Poghirc.