Info Actual

Info Actual > Showbiz > Scandal intre Andreea Balan si George Burcea: Strigãm “gunoiule”, dar coşul nostru dã pe afarã”
Showbiz

Scandal intre Andreea Balan si George Burcea: Strigãm “gunoiule”, dar coşul nostru dã pe afarã”

Scandal intre Andreea Balan si George Burcea: Strigãm

Scandal intre Andreea Balan si George Burcea. La scurt timp dupa ce artista a dezvaluit ca fostul sot a jignit-o, iar despartirea nu a fost una amiabila, actorul a reactionat dur.

“Ce bine ar fi dacă ne-am vedea de treabã. Trãim într-o lume în care senzaţionalul, irefutabilul şi exclusivul au întâietate, iar cultura, arta şi mai ales omenia, sunt împinse uşor, dar sigur, în mocirlã. O lume în care, indiferent de ce decizie iei într-un punct al vieţii, cei din jur te vor critica.

Scandal intre Andreea Balan si George Burcea

O lume în care dacă eşti persoanã publicã trebuie sã primeşti cu braţele deschise înjurãturi, critici şi mai ales sfaturi de care nu ai nevoie. O lume în care respectul fațã de cel de lângã noi a dispărut în aceeaşi mocirlã, iar respectul pentru artişti s-a transformat într-un tras continuu de şireturi, într-o defăimare din partea presei şi într-o batjocoră din partea oamenilor care conduc cultura.

O lume în care dacă eşti sincer pierzi, iar dacă minţi, eşti model

O lume în care, dacă ieşi sã te aperi, eşti umilit, iar dacă nu ieşi, eşti laş. O lume care-ţi frânge aripile fix când cãzuse puful şi începuse să-ţi creascã penele. O lume în care dacă eşti sincer pierzi, iar dacă minţi, eşti model. O lume în care conteazã “să spui bine povestea”, căci succesul este dupã colţ, iar esenţa nu-şi mai are loc. O lume plinã de atotştiutori, deştepţi, iluminaţi, frumoşi, talentaţi şi cuminţi. O lume perfectă…. în capul nostru. Suntem nemulţumiţi când ni se cere să ieşim în stradã pentru a ne apãra drepturile, dar ne simţim constrânşi şi umiliţi când ar trebui sã stãm în casã pentru a ne proteja sãnãtatea”, a scris actorul pe Facebook.

Strigãm “trădătorii”, dar pentru suma corectã l-am trãda şi pe Iisus

“Strigãm “hoţii”, dar noi furãm mai mult decât ei. Strigãm “proștii”, dar noi avem doar 4 clase. Strigãm “curvele”, dar noi ne vindem la 1 leu. Strigãm “trădătorii”, dar pentru suma corectã l-am trãda şi pe Iisus. Strigãm “beţivii”, dar cãmara noastrã este plinã cu tãrie. Strigãm “laşii”, dar plecãm capul când vedem o femeie bãtutã pe stradã. Strigãm “golanule”, dar noi suntem copii din flori. Strigãm “ţiganii”, dar noi avem sufletele mai negre decât tenul lor. Strigãm “bozgorii”, dar noi nu ne cunoaştem bine istoria.

Strigãm “gunoiule”, dar coşul nostru dã pe afarã

Strigãm “drogaţii”, dar noi luăm medicamente pe sub mânã. Strigãm “fricoşii”, dar nouă ne este teamã de un nou început. Strigãm “puturoşii”, dar noi n-am muncit mãcar o singurã zi. Strigãm “netalentaţii”, dar noi n-am rezista unui singur antrenament. Strigãm ” eşti pe banii părinţilor”, dar, dacã am fi părinţi, am proceda la fel. Strigãm “gunoiule”, dar coşul nostru dã pe afarã”, a mai scris actorul, potrivit DcNews.