Info Actual

Info Actual > Showbiz > Scandal la Casa Regală! Prințul William ar fi înșelat-o pe Kate cu cea mai bună prietenă a ei!
Showbiz

Scandal la Casa Regală! Prințul William ar fi înșelat-o pe Kate cu cea mai bună prietenă a ei!

Scandal la Casa Regală! Prințul William ar fi înșelat-o pe Kate cu cea mai bună prietenă a ei!

Scandal la Casa Regală! Prințul William ar fi înșelat-o pe Kate cu cea mai bună prietenă a ei!

Recent, mass media din Marea Britanie a apărut zvonul că Prințul William ar fi înșelat-o pe Kate Middleton. Acesta și-ar fi înșelat soția, chiar în perioada când soția lui era gravidă cu cel de-al treilea copil al cuplului, Louis Artur Charles.

230Potrivit publicației In Touch Weekly, cea pentru care Ducele de Cambridge ar fi călcat strâmb este marchiza de Cholmondeley. Kate Middleton a rupt imediat legăturile cu Rose Hanbury, după ce a aflat de aventura soțului său.

„Nu este o surpriză faptul că au apărut zvonuri despre William și Rose. E de la sine înțeles că ceva atât de important și de suculent nu putea fi păstrat secret pentru totdeauna”, susțin surse de la Palat, potrivit In Touch Weekly, care precizează că întreaga aventură este „cel mai negru coșmar al lui Kate”.

Scandal la Casa Regală! Cine este marchiza de Cholmondeley?

Rose Hanbury a fost manechin. Cu câțiva ani în urmă, o fotografie în care Rose, în bikini roz, apărea alături de fostul premier britanic Tony Blair, a făcut deliciul publicului. Aceasta a fost o prietenă apropiată a cuplului princiar Willaim și Kate. Rose a devenit marchiză prin căsătoria cu David Rocksavage, cu 23 de ani mai în vârstă decât ea. Sunt căsătoriți de 10 ani. Cele două cupluri au fost nu doar vecine, dar și apropiate.

Photos: Photos: The Decadent Italian Interiors of Villa Cetinale ...

Rose participat la nunta Ducilor de Cambridge. Dar, în momentul de față, Ducesa de Cambridge nu vrea să mai audă de ea și se pare că i-ar fi cerut lui William să o scoată din viața lor. Un zvon care nu face decât să alimenteze teoriile referitoare la infidelitatea Prințului William.