Info Actual

Info Actual > Showbiz > Scandal la Survivor! Familiile concurenților și-au declarat război
Showbiz

Scandal la Survivor! Familiile concurenților și-au declarat război

Scandal la Survivor! Familiile concurenților și-au declarat război

Scandal la Survivor! Familiile concurenților și-au declarat război. Emy Alupei a ajuns la capătul puterilor în Republica Dominicană și s-a transformat într-o adevărată ”fiară” în fața colegilor. Fire vulcanică, aceasta și-a strigat frustrările acumulate în fața colegilor săi.

„Nu suntem o echipă, asta-i problema! Ne urâm! Ne facem pe la spate, suntem răi, (…) de aceea nu câștigăm niciodată! Niște șerpi, o mână de oameni și ne mâncăm între noi!”, au fost cuvintele strigate cu furie de catre Emy catre echipa ei.

Stilul său direct, însă, nu a fost apreciat de mama Asianei Peng. Silvana Peng a avut și ea de spus cuvinte grele la adresa cântăreței de trap, despre care susține că nu își poate controla nervii în Republica Dominicană și îi este teamă de o eventuală reacție violentă. În cadrul emisiunii FanArena, ea i-a întrebat pe părinții lui Emy, dacă trebuie să se aștepte ca fiica lor să sară la bătaie.

„Fiica dumneavoastră este o nouă Ana Pal, dar ea își va bate coechipierii! Doamne ferește să se ajungă acolo… Sincer, când mă uit la ea, am senzația că se antrenează pentru un concurs de sumo”, a declarat Silvana.

Răspunsul soților Alupei nu a întârziat nici el. ”Eu zic să vă uitați mai bine la fata dumneavoastră, la ce face acolo, de ce a ieșit din sport și nu să vă dați cu părerea despre fizicul lui Emy. Ea este la Survivor România și punct. Ar trebui să aveți mai mare grijă la cuvinte”, au declarat aceștia.