Lifestyle

Scandal Marina Almășan și Leonard Miron. Atac DUR: O să frece cu mine pe jos

Scandal Marina Almășan și Leonard Miron. Atac DUR: O să frece cu mine pe jos

Scandal Marina Almășan și Leonard Miron. Fostul angajat al TVR a lansat un atac dur la adresa prezentatoarei TV și susține că aceasta a fost extrem de flexibilă la locul de muncă și că „s-a recăsătorit cu oricine a avut influență în TVR”.

În plus, Leonard Miron a oferit detalii despre interesele și relațiile angajaților din televiziunea română.

Leonard Miron a ținut să sublinieze că o admiră pe Marina Almășan din punct de vedere profesional, completând că a știut întotdeauna cum să profite de oportunitățile apărute de-a lungul vieții. Acesta a mai spus că Marina Almășan ar fi „divorţat şi s-a recăsătorit cu oricine a avut influenţă.

„Eu cu Marina ne ştim din 1990, de la «Veniţi cu noi pe programul 2». Uitându-te la istoria ei în TVR, păi, scuză-mă, dar mariajul ei cu TVR este mai interesant decât mariajul Adrianei Bahmuţeanu cu Prigoană. Ea a divorţat şi s-a recăsătorit cu oricine a avut influenţă, a fost puternic, cu o viteză surprinzătoare. Eu o admir pe Marina pentru că are puterea asta, flexibilitatea asta.

Marina are un talent fantastic, miroase oportunitatea

Reacţia mea a fost o reacţie, băi, din tot ăia care sunt jurnalişti şi au coloana vertebrală pe cât au talent, tocmai ea s-a trezit? Marina are un talent fantastic, miroase oportunitatea. Sunt oameni în TVR care sunt lei – Monica Ghiurco, Adelin Petrişor, şi oameni care sunt hiene. Iar hiena nu face gălăgie dacă nu simte mirosul de sânge şi nu ştie că poate pica ceva.

Ştiu că Marina se va supăra şi o să frece cu mine pe jos, dar nu mă interesează, pentru că ne cunoaştem de atât timp, profesional o respect, dar ştii ce se întâmplă? Tuturor ne place să ne punem poalele în cap, dar trebuie să ai o limită a decenţei în tot ceea ce faci. (…)

Fără răutate, îmi asum tot sandalul, dar uită-te şi la Marina şi la Andreea, au fost geniale: Surprize, surprize şi Ceaiul de la ora 5. Tot ceea ce a urmat a fost aceeaşi Marie, cu altă pălărie”, a spus Leonard Miron într-un interviu acordat fanatik.ro.

Scandal Marina Almășan și Leonard Miron. Marina Almășan nu a rămas indiferentă în fața acestor dezvăluiri și a spus că nu poate nega calitățile lui Leonard Miron, însă, ca om, a dezamăgit-o de foarte multe ori.

Nu-i voi nega niciodată calitățile

„Cel care a emis acele mizerii este o persoană destul de discutabilă. Eu fac parte din categoria oamenilor care știu să separe valoarea profesională a individului de caracterul său. Drept care, chiar dacă m-a dezamăgit în repetate rânduri, ca om (și nu mă refer la relația cu mine, ci la tot parcursul său, în timp), nu-i voi nega niciodată calitățile. E adevărat, mi s-a părut de netolerat situația la care m-am și referit, de altfel, în editorialul meu – când lui Miron i s-a tolerat (nu mă întrebați cum și de ce) să lucreze ca stewardesă și să ia bani de la TVR. Atunci, cred, a fost singura dată când m-am revoltat public. În rest, fiecare cu viața lui, cu iubirile lui, cu profesia și speranțele personale”, a precizat Marina Almășan , în replică la acuzațiile care i-au fost aduse de Leonard Miron.